کسب مقام سوم مسابقات بین المللی تکواندو آزاد توسط دانشجوی واحد تهران شمال

۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۰ کد : ۸۱۰۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
حسن زمانی دانشجوی رشته تکنولوزی نرم افزار واحد تهران شمال مقام سوم مسابقات تکواندو آزاد تورنمنت بین المللی باکو(جام استقلال آذربایجان) را کسب کرد.

تیم منتخب کشورمان با کسب 2 مدال نقره و 4 مدال برنز مقام نائب قهرمانی این دوره از مسابقات که از 17 تا 20 اکتبر (25 تا 28 مهرماه) با حضور بیش از 250 ورزشکار از کشورهای مختلف در باکو برگزار شد، را کسب کرد.

حسن زمانی دانشجوی ورزشکار واحد تهران شمال در رشته ورزشی تکواندو 3 سال سابقه حضور در اردوهای تیم ملی، 3 دوره قهرمانی کشور در رده های سنی جوانان و بزرگسالان، 2 دوره نائب قهرمانی و 1 دوره مقام سومی در رده سنی نونهالان را در کارنامه افتخارات ورزشی خود دارد.

زمانی به دلیل مصدومیت از سال 94 تا سال 96 از میادین ورزشی دور بوده و با کسب این مقام به دوران درخشان ورزشی خود بازگشته است.

ورزش تکواندوی آزاد (ITF) از سال آینده به صورت آزمایشی در مسابقات المپیک شرکت داده خواهد شد و هدف این جوان ورزشکار راهیابی به مسابقات المپیک و کسب مقام قهرمانی برای کشور عزیزمان، ایران، است.