بیانیه بسیج اساتید واحد تهران شمال به مناسبت یوم الله سیزدهم آبان و روز مبارزه با استکبار جهانی

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۲ کد : ۸۱۲۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

بسم الله الرحمن الرحیم

« وَ لَقَد أرسَلنا موسَی بآیاتنا أن أخرِج قَومَکَ مِنَ الظُّلُماتِ إلَی النّورِ وَ ذَکّرهُم بأیّامِ اللهِ إنَّ فی ذلِکَ لآیاتٍ لِکُلِّ صَبّارٍ شَکورٍ».      (سوره ابراهیم - آیه 5)

و همانا موسی(ع) را با آیات و معجزات خود فرستادیم که قومت را از تاریکی به روشنایی و نور هدایت کن و ایام الله را به یاد قوم خود بیاور . و در این ها نشانه هایی است برای هر انسان بسیار شکیبا و شکرگزار !

یوم الله سیزدهم آبان، روز تجلی روحیه حماسی جوانان این مرز و بوم و نماد نفی سلطه و مبارزه با استکبار است. انقلاب اسلامی ایران ارزش‌های گسترده و ماندگاری را رقم زده است که در میان نسل‌های آتی و همچنین سایر ملت‌های آزاده جهان چنان شور و شعوری را آفریده که به آن ها قدرت خود باوری و عدالت خواهی می‌دهد تا مرعوب هیمنه پوشالی قدرت های استکباری نباشند و برای استقرار عدالت و آزادی در دنیا، مبارزه ای هدفمند، منطقی و عاقلانه را در پیش گیرند.

یوم الله سیزده آبان، نگینی درخشان در تاریخ استکبار ستیزی ملت ایران است که یاد آور اتفاقات بزرگ و تاریخ سازی است. در چنین روزی معمار بزرگ انقلاب را ، به خاطر فریاد آزادی خواهی ومبارزه با استعمار واستکبار جهانی واستبداد شاهنشاهی تبعید نمودند ، غافل از اینکه رهبر بزرگ انقلاب 15 سال پس از آن خروش ظلم ستیز، کاخ های پوشالی استبدادشان را با قدرت ایمان، وحدت و قیام فرزندان برومند خود فرو ریخت.

یوم الله سیزده آبان، در روز شمار انقلاب اسلامی نه یک روز، که خود به تنهایی یک تاریخ و انقلاب دیگر است ، روزی که با نثار خون های پاک شهدای دانش آموز ودانشجو جاودان شد. در این روز دانشجویان پیرو خط امام، با الهام از اندیشه های استکبار ستیز و ضد استعماری امام همیشه زنده ، آخرین لانه فساد و جاسوسی شیطان بزرگ، آمریکای جنایتکار را به تسخیر در آورد ند ، این حماسه به قدری شکوهمند وکوبنده بود که پیر مُرشِدمان آن را انقلاب دوم، و حتی مهم تر و بزرگ تر از انقلاب اول خواندند.

اساتید ، کارکنان و دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در سالی که مقام معظم رهبری آنرا سال «رونق تولید» نام نهاده اند ، ضمن اعلام همبستگی مجدد با آرمانها و اندیشه های والای امام راحل عظیم الشأن(ره) و رهبر معظم انقلاب (مدّ ظله العالی) و تأکید بر توجه و تعمیق در مفاد بیانیه گام دوم انقلاب که به منزله نقشه استراتژیک علمی- پژوهشی - اجتماعی و اقتصادی مسیر پیشرفت و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود ، با حضور پرشور خود در سنگر علم و فرهنگ و شرکت در راهپیمایی یوم الله 13 آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ، تمامی آحاد همیشه در صحنه و امت حزب الله را به حضور یکپارچه و مستمر در جبهه مبارزه با استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جنایتکار فرا می خوانند.

با ایمان به فرمایشات خمینی کبیر(ره) و تأسی از رهنمود‌های مقام معظم رهبری(حفظه الله) ، ضمن محکوم کردن هرگونه سلطه گری ، ظلم و یاوه گویی از سوی اجانب مستکبر و تأکید بر دفاع از تمامیت ارضی و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی همیشه و در همه جا شعار"هیهات من الذّله" را که ندای سرور آزادگان جهان، حضرت اباعبد الله الحسین (ع) بود را سر داده و اعلام می‌داریم که جمهوری اسلامی ایران با اقتدار و عزت در صحنه‌ های جهانی و صحنه های مهم بین‌المللی عزتمندانه حضور پیدا خواهد کرد.

« والسّلام علی من اتبع الهدی »

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال