فراخوان چهارمین جشنواره سراسری آموزشی تحصیلی "جایزه ملی ایثار" ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر

چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی با مشارکت دستگاه‌های آموزشی عضو طرح شاهد شامل وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش‌وپرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در اسفند ماه سال‌جاری برگزار خواهد شد.

ویژگی این جشنواره آن است که دستاوردهای طرح شاهد که حاصل زحمات بنیاد و پنج دستگاه آموزشی است به جامعه معرفی می‌شود.
فراخوان ثبت‌نام و اخذ مدارک و مستندات از واجدین شرایط تا سی‌ام آذرماه سال جاری ادامه خواهد داشت. دانشجویان شاهد و ایثارگر برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت ایثار به نشانی www.isaar.ir  مراجعه و برای ارائه مدارک و مستندات موفقیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و هنری دوران تحصیل خود از طریق دفتر امور شاهد و ایثارگر واحد تهران شمال واقع در طبقه پنجم دانشکده مدیریت اقدام کنند.

مراسم تجلیل از برگزیدگان کشوری در اسفندماه و در آستانه روز بزرگداشت شهدا برگزار می‌شود و برترین‌های آموزشی و تحصیلی شاهد و ایثارگر با حضور مسئولان عالی‌رتبه کشور معرفی خواهند شد.

دریافت بخشنامه جشنواره جایزه ملی ایثار

ورود به وب‌سایت ایثار