بازدید مسئولین دانشگاه نظربایف قزاقستان از واحد تهران شمال و اعلام تمایل به همکاری مشترک

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۹ کد : ۸۳۲۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
تعدادی از مسئولین دانشگاه نظربایف قزاقستان ضمن بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و آشنایی با ظرفیت ها و توانمندی های علمی، پژوهشی و آموزشی این واحد دانشگاهی، خواستار ایجاد زمینه برای همکاری های مشترک آموزشی و پژوهشی و صنعتی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، هیأتی از دانشگاه نظربایف به نمایندگی خانم دکتر میشل سامرتون استادیار ومدیربرنامه علمی آموزش های خارجی، دکتر مهدی باقری استادیار گروه مهندسی کامپیوتر، دکتر پیمان پورافشاری استادیار گروه مهندسی نفت و آقای عظمت کورمانف مدیر ارشد حوزه آموزش و پذیرش دانشجویان این دانشگاه به اتفاق آقایان دکتر نظام زاده و دکتر شیرانی از اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و نیز مسئولین میز همکاری های بین المللی ایران فدراسیون روسیه و قزاقستان در وزارت علوم به همراه دکتر مطیعی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد استان تهران از ظرفیت های علمی، پژوهشی واحد تهران شمال بازدید کردند.

هیات مذکور پس از بازید از مجتمع بزرگ آزمایشگاهی واحد تهران شمال و لابراتوارهای زبان و اطلاع از توان بالای گروه های آموزشی زبانهای خارجی -خصوصا گروه زبان روسی- در جلسه ای با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه واحد تهران شمال شرکت کردند.

در این نشست هیات خارجی ضمن تشکر از میزبانی واحد تهران شمال به ارائه اطلاعاتی از دانشگاه نظر بایف پرداخته و در خصوص ظرفیت موجود برای همکاری های بین المللی در حوزه جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پست دکتری (Post Doc) و حمایت های مالی این دانشگاه توضیحاتی را ارائه کرده و ضمن اظهار تمایل به همکاری دوجانبه با توجه به ظرفیت واحد تهران شمال در حوزه فنی و مهندسی، مکانیک، برق، زبان های خارجی و زمین شناسی، ظرفیت های دانشگاه نظربایف در حوزه حمایت از دانشجویان دکتری، تبادل استاد، برگزاری برنامه های تابستانی و... را تشریح کردند.

در این جلسه مسئولین واحد تهران شمال، نیزگزارشی از اقدامات و برنامه های آموزشی و پژوهشی این واحد ارائه و اعلام نمودند این واحد یکی از دانشگاه های پیشرو برای تبدیل ایده به عمل و ارتباط با صنعت بوده و آمادگی همکاری بین المللی با مراکز علمی و دانشگاهی دنیا را دارد.