انتخاب دکتر نورالدین بختیاری به عنوان پژوهشگر برتر و چهره شاخص علمی در سومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان کشور

۱۲ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۸ کد : ۸۳۴۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در سومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان  که شنبه ۹ آذرماه ۱۳۹۸ در تالار علامه امینی دانشگاه تهران با حضور مقامات عالی رتبه، اساتید فرزانه، فرهیختگان و نخبگان جامعه دانشگاهی کشور  و جمع کثیری از دانشجویان برگزار شد، دکتر نورالدین بختیاری مدیر باشگاه پژوهشگران جوان  واحد تهران شمال به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب گردید.

در این مراسم ۶۱ ایده پرداز برگزیده علمی جشنواره هریک در مدت زمان ۹۰ ثانیه، ایده خود را برای حضار تشریح نمودند. همچنین ضمن تقدیر از برگزیدگان مرحله داوری علمی از دو چهره جوان برگزیده علمی به انتخاب کمیته داوران جشنواره، دکتر نورالدین بختیاری و  دکتر مریم بحرینی با اهدا اعتبار پژوهشی ۱۰۰میلیون ریالی تقدیر بعمل آمد.