به مناسبت برگزاری مراسم هفته پژوهش و فناوری برگزار می‌گردد

مسابقه ایده پردازی و تخیل با نگاه آینده پژوهی ۲۰ سال پیشرو در محور شهرها، مشاغل، دانشگاه و مدارس آینده

بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند به مناسبت برگزاری مراسم هفته پژوهش و فناوری حوزه معاونت پژوهش وفناوری دانشگاه این واحد در نظر دارد مسابقه ایده پردازی با موضوع: "ایده پردازی و تخیل با نگاه آینده پژوهی 20 سال پیشرو در محور های شهرهای آینده، مشاغل آینده، دانشگاه آینده، مدارس آینده" را برگزار نماید. لذا از کلیه علاقمندان دعوت می شود تا ایده های خود را حداکثر تا روز شنبه مورخ 98/09/23 به حوزه این معاونت (جناب آقای مهندس گیویان ) تحویل نمایند.لازم به ذکر است از سه ایده برتر در روز برگزاری مراسم تقدیرشایسته به عمل می آید .جهت اطلاع بیشترمی توانید با اداره ارتباط با صنعت به شماره تماس: 47-77009800 داخلی 41-1640 تماس حاصل فرمایید.