۰۳ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۱ کد : ۸۴۵ اطلاعیه ها
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جلسه هم اندیشی "چگونگی ورود به فضای کسب و کار " را جهت آشنایی و ارائه راهکارهای مناسب به دانش اموختگان این واحد دانشگاهی برگزار می نماید.
نشست هم اندیشی چگونگی ورود به فضای کسب و کار

با حضور مسئولان وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در واحد تهران شمال برگزار می شود:

نشست هم اندیشی چگونگی ورود به فضای کسب و کار

گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال به نقل از معاون پژوهشی و فناوری این واحد حاکیست برگزاری این هم اندیشی کمک شایانی به دانشجویان برای ورود به فضای کسب و کار بعد از اتمام تحصیلات خواهد نمود.

این نشست با حضور دکتر ناطقی مدیر کل تعاونی های خدماتی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، سام دلیری معاون اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان تهران، الیاس اروانه مشاور امور تعاون،کار و رفاه اجتماعی و دکتر کیا پارسا عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع چهارم آذر ماه در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و علوم انسانی واحد تهران شمال برگزار می گردد. . (ر – ع – 94 )