پیروز درخشی به سمت سرپرست دانشکده شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال معرفی شد

۱۷ آبان ۱۳۹۴ | ۲۰:۰۰ کد خبر : ۸۴۸ اطلاعیه ها
آئین تکریم و معارفه رئیس دانشکده شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد.

با صدور حکمی از سوی رئیس واحد تهران شمال صورت گرفت:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال هفتمین جلسه شورای واحد دانشگاهی در سال 1394، دکتر علی محمد صفانیا، رئیس این واحد دانشگاهی، ضمن تقدیر از خدمات و تلاش های دکتر مرتضی خسروی در زمان تصدی مسئولیت دانشکده شیمی، دکتر پیروز درخشی را به سمت سرپرست این دانشکده منصوب نمود.

پیروز درخشی استادیار گروه شیمی کاربردی واحد تهران شمال دارای مقالات متعدد علمی و پژوهشی، مدیریت پروژه های صنعتی، مسئولیت اداره ارتباط با صنعت را در کارنامه علمی و اجرایی خود دارد.

خاطر نشان می سازد دکتر مرتضی خسروی، استاد پایه 30  گروه شیمی از پیشکسوتان واحد دانشگاهی تهران شمال ، دارای دهها جلد تألیف و ترجمه کتب، صدها مقاله علمی، پژوهشی می باشد . ایشان پیش از مسئولیت دانشکده شیمی به مدت 10 سال ریاست واحد دانشگاهی تهران شمال را در بین سالهای 72 الی 81 عهده دار بوده و تلاش های فراوانی برای توسعه و ارتقای فضای آموزشی این واحد، راه اندازی رشته های جدید، توسعه و تکمیل دانشکده های واحد را مصروف داشته است .

گفتنی است دانشکده شیمی واحد تهران شمال با دارا بودن2 هزار و 200 نفر دانشجو، 58 نفر هیأت علمی و 18 رشته و گرایش در  مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا  به عنوان یکی از قطب های علمی در زمینه رشته های شیمی در سطح کشور صاحب نام می باشد. (ر – ع – 94 )