پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در پی شهادت سردار قاسم سلیمانی

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۷ کد : ۸۵۷۶ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران شهادت سردار قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.
پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در پی شهادت سردار قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر سید محمود رضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در پی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی پیام تسلیت صادر کرد.

در متن پیام دکتر آقامیری آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

“مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدیلا”

از مومنان مردانی هستند که به پیمانی که با خدا بسته بودند وفا کردند بعضی بر سرپیمان خویش جان باختند و بعضی چشم به راهند و هیچ پیمان خود دگرگون نکرده اند.

سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده مقتدر نیروی قدس سپاه پاسداران و سرباز جان بر کف اسلام پس از عمری مجاهدت و افتخارآفرینی در راه دفاع از کیان اسلام و مبارزه با دشمنان دین و قرآن به افتخار شهادت نائل شد. بزرگ‌مردی که به تعبیر مقام معظم رهبری شهید زنده بود و از این پس در قلب تمام ایرانیان زنده و جاودانه خواهد ماند.

اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان استان تهران شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به حضور حضرت ولی عصر(عج) و نایب بر حقش رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای و خانواده آن فرمانده بزرگوار و ملت بزرگ ایران بالاخص خانواده محترم دانشگاهیان تبریک و تسلیت عرض می نمائیم.

سید محمود رضا آقامیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران