بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی در پی شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی:

ذره‌ای از آرمانهای بلند آن شهید والامقام کوتاه نخواهیم آمد

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۲ کد : ۸۵۷۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
دانشگاه آزاد اسلامی برای ادامه مسیر پرافتخار سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی و انتقام خون پاک آن شهید با بصیرت و تمام توان در خط ولایت گوش به فرمان امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، پیمان راسخ می‌بندد که ذره‌ای از آرمان های بلند مکتب انقلاب اسلامی و راه آن شهید درنگ و سستی نخواهد کرد.
ذره‌ای از آرمانهای بلند آن شهید والامقام کوتاه نخواهیم آمد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در پی شهادت سپهبد قاسم سلیمانی به دست تروریست‌ها و متجاوزان آمریکایی، اعضای هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی بیانیه ای صادر کرد.

در متن بیانیه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دست نیروهای متجاوز و تروریست امریکایی، موجی از خشم و نفرت را برانگیخت.

اعضای هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در کنار ملت غیور ایران، داغدار این مصیبت بزرگ هستند و با تمام توان در کنار رهبر معظم انقلاب می‌ایستند تا انتقام خون پاک این سردار باافتخار اسلام و دیگر شهدای مقاومت را بگیرند.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن تبریک و تسلیت شهادت این سرباز سرافراز اسلام که عمر باعزت خود را در راه اعتلای اسلام و دفاع از قرآن و اهل بیت (ع) و سربلندی اسلام گذراند، انزجار خود را از جنایتکاران و مخالفان اسلام و ایران اعلام می کند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال