نشست صمیمی رؤسای پیشین واحد تهران شمال

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۲ کد : ۸۷۴۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
در مراسمی که با حضور هیات رئیسه واحد، رؤسا و معاونین دانشکده های واحد تهران شمال برگزار شد از رؤسای قبلی این واحد تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در ابتدای این جلسه دکتر خالدی از تمام مسئولین و روسای قبلی این واحد دانشگاهی که در طول سالیان گذشته با سختی و زحمت و خون دل خوردن های فراوان این واحد دانشگاهی را به این مرحله رساندند، تشکر کرد.

حمیدرضا خالدی با بیان این نکته که ما باید بین آن چیزی که بوده، آن چیزی که هست و آن چیزی که باید باشد، دقت و تدبر کنیم، گفت: ما در خدمت شما بزرگوارانِ روسای واحد هستیم تا علاوه بر اینکه خدمات شما را پاس بداریم و قدردان زحمات شما به عنوان کسانی که در تعالی این فضای علم و دانش نقش اساسی داشته اید، باشیم، از تجربیات و نظرات و توصیه های شما برای تعالی هر چه بیشتر این مجموعه بهره ببریم.

وی گفت: ما مصمم هستیم که فضا را به سمتی ببریم که نقدها را بپذیریم و فضای نقد و انتقاد را در دانشگاه توسعه داده و تلاش کنیم تا فضای علم آموزی توام با ادب و اخلاق را به برکت ظرفیت های موجود در نظام مقدس جمهوری اسلامی، در واحد ارتقاء دهیم.

در ادامه این جلسه دکتر شاهورانی، موسس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی به بیان خاطراتی از سالهای قبل از انقلاب که در اروپا تحصیل کرده و به محضر حضرت امام(ره) در نوفل لوشاتو مشرف می شده اند، پرداخت.

ایشان در ذکر یکی از این خاطرات گفتند: در یکی از این روزها یک خبرنگار فرانسوی از من پرسید که چگونه است شخصی که یک انقلاب بزرگ را رهبری می کند اینگونه بی پروا و بدون ملاحظه امنیتی و محافظ از خانه خارج می شود و برای اقامه نماز به اینجا می آید؟ من با اعتقاد تمام پاسخ دادم که ایشان از نیرویی مدد می گیرد که حضرت عیسی(ع) از آن مدد می گرفت.

وی در ادامه گفت: من معتقدم انقلابی که امام در ایران انجام داد از معجزه عصای حضرت موسی(ع)  و از معجزه زنده کردن مرده توسط حضرت عیسی(ع) بالاتر بود.

اولین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در قسمت دیگری از اظهارات خود هدف از تاسیس این واحد دانشگاهی را چنین ذکر کرد: این واحد را با دانشکده علوم پایه بنیان گذاشتیم و از همان ابتدا از اساتید طراز اول کشور برای تأسیس این واحد و تاسیس علوم پایه دعوت کردیم. چون معتقد بودیم که آغاز تحول در تکنولوژی ایجاد تحول در علوم پایه است و الان هم خوشبختانه می بینیم این واحد دانشگاهی از نظر علوم پایه بسیار قوی و اثرگذار است.

دکتر شاهورانی با اشاره به سخنانش در جلسه با آقای دکتر طهرانچی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی الان باید به سمت شرکت های دانش بنیان برود امروز باید دانشگاه با تکنولوژی ارتباط پیدا کند و صرفا به آموزش و پایان نامه نویسی بسنده نکند.

وی گفت: ما الان از نظر نانو، علوم پایه و هسته ای در وضعیت بسیار خوبی قرار داریم وئ کسب این جایگاه به مدد ظرفیتی است که دانشگاه آزاد در کشور ایجاد کرده است.

این استاد مطرح دانشگاه رشد بی رویه دانشگاه ها را ضربه به دانشگاه آزاد خواند و گفت: متاسفانه

برخی رشته های تخصصی را  از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی حذف کردند و آنها را به دانشگاه های فرهنگیان و علمی کاربردی و پیام نور دادند که نه تخصص لازم در این زمینه را دارند نه استادان کافی و مجرب را.

دکتر شاهورانی این اقدام وزارت علوم را خلاف عدالت خواند و گفت: هدف از انقلاب اجرای عدالت بود این خلاف عدالت است که وزارت علوم آن دید عدالت محوری را که باید نسبت به دانشگاه آزاد داشته باشد، ندارد.

وی ادامه داد: ما انقلاب کردیم که عدالت را در کشور اجرا کنیم و عدالت در سایه ولایت میسر خواهد بود. رهبر معظم انقلاب در همه سخنرانی های خود بر این نکته تاکید دارند که ما باید عدالت را سرلوحه کارهای خود قرار دهیم.

شاهورانی با تاکید بر این نکته که ما انقلاب کردیم تا ارزش های اسلام را حاکم کنیم و اگر کسی به ارزش ها پایبند نباشد و نتواند ارزش ها را در جامعه اجرا کند نباید مسئولیتی بپذیرد، گفت: حضرت امام(ره) می فرمود کسی که تقوا ندارد و تزکیه نفس نکرده است پست نپذیرد. کسی که طاقت اجرای عدالت را ندارد پست نپذیرد؛ این یعنی انسان متعهد.

دکتر احمد شاهورانی در پایان گفت: امیدوارم در این واحد که هدف اول آن رشد فرهنگ و دانش در کشور بود، روز به روز با نیروهایی که دارد قوی تر و توانمند تر شود و با همت و تلاش مسئولین و کارکنان آن در جهتی پیش رود که در کشور تاثیرگذار و مثمرثمر باشد.

در ادمه این جلسه آقایان دکتر مرتضی خسروی و دکتر پیمان مهستی از روسای سابق واحد تهران شمال با ذکر خاطراتی نمونه هایی از اقدامات خود در این واحد دانشگاهی را تشریح کرده  و ضمن ارائه پیشنهادهایی،  برای تیم مدیریتی فعلی واحد آرزوی توفیق کردند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در 10 آبانماه  1365 به همت دکتر احمد شاهورانی تأسیس و با 30 نفر دانشجو حرکت دانشگاهی خود را آغاز کرد. در حال حاضر این واحد دانشگاهی با دارا بودن71/3386 امتیاز، رتبه « ویژه » را از آن خود کرده است. اسامی روسای واحد و مدت زمان مسئولیت ایشان به شرح زیر می باشد.

دکتر احمد شاهورانی از سال 1365 الی 1368

زنده یاد دکتر علی معصومی از سال 1368 الی 1372