(92.10.25) رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال: ایثارگران گنجینه های ارزشمند انقلاب اسلامی اند

۲۵ دی ۱۳۹۲ | ۱۳:۰۱ کد : ۸۸ اخبار و رویدادها
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دستورات لازم جهت تشکیل کارگروه هایی به منظور رسیدگی و رفع مشکلات دانشجویان شاهد و ایثار گر این واحد را صادر کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال:

ایثارگران گنجینه های ارزشمند انقلاب اسلامی اند

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال، دکتر علی محمد صفا نیا در نشست مشترک مسئولین بنیاد شهید منطقه 4 با معاونین و مسئولان این واحد دانشگاهی ضمن ادای احترام به خانواده بزرگ شاهد و ایثارگر کشور، ایثارگران را گنجینه های ارزشمند انقلاب اسلامی برشمرد و دستورات لازم را  جهت تشکیل کارگروه های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی به منظور رفع مشکلات تحصیلی ایثارگران صادر نمود.

در این نشست همچنین از اهتمام واحد دانشگاهی تهران شمال در خصوص رسیدگی به وضعیت دانشجویان شاهد و ایثارگر و ارایه تسهیلات و مساعدت های لازم به ایشان، از جمله برگزاری کلاس های تقویتی، تشکیل کمیته های مالی ،استفاده از سیستم های الکترونیکی و فضاهای مجازی و نیز سایر امکانات آموزشی و ورزشی واحد اتخاذ تصمیم شد.

ارایه شهریه رایگان، اعمال تخفیف های دانشجویی، برگزاری کلاس های تقویتی، برگزاری جلسات فرهنگی، جلسات توجیهی، برگزاری اردوهای آموزشی و فرهنگی از دیگر مصوبات این نشست بود .

در این جلسه حسین علی حسین زاده، معاون فرهنگی بنیاد شهید، حشمت اله احسانی، معاون فرهنگی بنیاد شهید منطقه 4، محمد موذن، مدیر بنیاد شهید منطقه 4، عین اله الهی، رئیس اداره آموزش عالی منطقه 4 و معاونین آموزشی، فرهنگی، اداری و مالی و جمعی از مدیران واحد دانشگاهی تهران شمال نیز حضور داشتند.

گفتنی است در حال حاضر 1263 دانشجوی شاهد و ایثار گر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به امر تحصیل اشتغال دارند. (ر-ع-92)