طی جلسه ویدئو کنفرانس به ریاست دکتر طهرانچی و حضور روسای دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد؛

ادامه کلاس‌های مجازی از ۱۶ فروردین سال ۱۳۹۹

۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۴ کد : ۸۸۵۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
ادامه کلاس‌های مجازی از ۱۶ فروردین سال ۱۳۹۹

دکتر علی سروری مجد مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان های دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: جلسه ویدئو کنفرانس به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور روسای استان ها، واحدهای ویژه و واحدهای پرجمعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که بیش از 20 هزار دانشجو دارند، به منظور بررسی وضعیت برگزاری کلاسهای غیرحضوری در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

وی با بیان اینکه در این جلسه گزارشی از روند برگزاری کلاسهای آموزش غیرحضوری در دو هفته گذشته ارائه شد، گفت: پس از ارائه گزارش توسط رؤسای واحدها، مسائل و نقاط قوت و ضعف برگزاری کلاسهای غیرحضوری مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

دکتر سروری مجد با اشاره به شکل گیری ستاد مرکزی آموزش غیرحضوری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این ستاد به ریاست دکتر علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی در حال فعالیت است. مهندس همتی رئیس مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه و دبیر ستاد مرکزی آموزش غیرحضوری در دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر کشاورزی سرپرست واحد الکترونیکی و عضو ستاد مرکزی آموزش غیرحضوری دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه حضور یافتند و به ارائه توضیحاتی درخصوص برگزاری هر چه بهتر کلاسهای آموزش غیرحضوری پرداختند.

وی با بیان اینکه تاکنون 700 هزار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی تحت پوشش آموزش های مجازی و غیرحضوری در دانشگاه قرار گرفته اند، گفت: البته تعداد قابل توجهی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در حال دفاع از پایان نامه و رساله خود بوده و کلاسهای آموزشی آنها پیش از این به اتمام رسیده بود.

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان های دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی پس از شیوع ویروس کرونا و مقابله با آن اقدام به برگزاری کلاسهای خود به صورت غیرحضوری کرد که یک حرکت بزرگ و موفقیت آمیز محسوب می شود.

وی با بیان اینکه در تعطیلات پیش رو زیرساخت های لازم برای برگزاری کلاسهای غیرحضوری تکمیل تر و مشکلات برطرف می شود، گفت: پس از مبعث حضرت رسول اکرم(ص) آموزشهای غیرحضوری در دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت و در نهایت از 16 فروردین که تعطیلات خاتمه پیدا کند، کلاسهای غیرحضوری با قوت بیشتری به کار خود ادامه خواهد داد.