به همت ستاد دانشجویی مقابله با کرونا دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران؛

تهیه و توزیع بیش از ۳۰۰۰ پک بهداشتی/ همراهی پویش دانشجویی مقابله با کرونا با خانواده‌های کم بضاعت

۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۶ کد : ۸۸۹۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
بیش از ۳۰۰۰ پک بهداشتی توسط ستاد دانشجویی مقابله با کرونا دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران تهیه و توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، ستاد دانشجویی مقابله با کرونا دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که به همت جمعی از دانشجویان تشکیلاتی و فعال دانشگاه‌های آزاد استان تهران در اواخر اسفند ماه ۹۸ پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری در باب فعالیت و کار جهادی با هدف تلاش در جهت رفع موانع مبارزه با ویروس کرونا، ساماندهی دانشجویان  داوطلب و کمک به قشر ضعیف جامعه آغاز به کار کرد.

محمد آدیگوزل‌زاده زاده مسئول ستاد دانشجویی در این خصوص در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: با همت  و کمک های نقدی و غیر نقدی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بیش از ۳۰۰۰ پک بهداشتی شامل :ماسک ،دستکش،محلول ضدعفونی ،مایع دستشویی ،بروشور آموزشی) برای کمک به خانواده‌های کم بضاعت تهران تهیه و توزیع شد.

وی افزود: این اقلام جهت کاهش آسیب های ویروس کرونا ،جلوگیری  از شیوع این ویروس و حفظ سلامت انسان‌ها توزیع شد. ستاد دانشجویی کرونا هم اکنون در هشت حوزه مرتبط با موضوع مقابله با کرونا فعالیت دارد.

آدیگوزل‌زاده عنوان کرد: دانشجویان و همشهریان می‌توانند با پیوستن به پویش دانشجویی مقابله با کرونا دانشگاه آزاد اسلامی از طریق لینک  http://corona.azad.ac.ir/fa/form/  به منظور همکاری و همیاری ثبت‌نام کنند.