قابل توجه دانشجویان عزیز واحد تهران شمال

۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۴ کد : ۸۹۰۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
اطلاعیه مهم آموزشی

قابل توجه دانشجویان گرامی

با سلام و عرض تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و بهروزی برای شما و خانواده محترمتان، با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه از اوایل اسفند ماه، جهت رفاه حال آن دسته از دانشجویانی که تا مهلت قانونی حذف و اضافه موفق به ثبت نام، انتخاب واحد و تمدید رساله و پایان نامه خود نشده اند، دانشگاه آزاد اسلامی فرصت یک هفته ای برای این دسته از دانشجویان در نظر گرفته است.

لذا دانشجویان مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در صورت عدم ثبت نام و نداشتن مشکلات نظام وظیفه، آموزشی و... از روز شنبه مورخ 1399/01/23 لغایت 1399/01/30 با مراجعه به پروفایل خود و انتخاب واحد نسبت به ثبت دروس مورد نظر اقدام نمایند.

لازم به ذکر است نیازی به مراجعه حضوری به دانشگاه نبوده و در صورت نیاز از طریق شماره های مندرج در پایین این خبر با دانشکده مربوطه تماس حاصل نمایند.

امیدواریم با ماندن در خانه به قطع زنجیره ویروس منحوس کرونا کمک کرده باشیم و به زودی پس از قطع کامل زنجیره ویروس شاهد حضور شما عزیزان و بازگشت شور و نشاط به محیط دانشگاه باشیم.

حسین یونسی

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد تهران شمال