روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۶ کد : ۹۰۰۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی روز «ارتباطات و روابط عمومی» را تبریک گفت

دکتر طهرانچی در پیامی فرا رسیدن روز «ارتباطات و روابط عمومی» را به مدیران و کارکنان روابط عمومی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی روز جهانی «ارتباطات و روابط عمومی» را به فعالان این عرصه تبریک گفت.

متن پیام دکتر طهرانچی به شرح زیر است:

بسمه تعالی

بیست و هفتم اردیبهشت، روز جهانی "ارتباطات و روابط عمومی" که نماد صلابت در اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و پاسخگویی به جامعه است را به همه فعالان این عرصه به ویژه همکاران پرتلاش، دلسوز و صادق خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می‏ گویم.

واقعیت آن است که در کنار عنصر ارتباطات، عنصری کارآمد با قابلیتی مهم و اثرگذار به نام روابط عمومی ها وجود دارد که این بخش ناگسستنی در فرآیند اطلاع رسانی، آگاهی بخشی، افکارسنجی و ارتباط با مخاطبان و افکارعمومی است. هر سازمان و دستگاهی با وجود روابط‌‌ عمومی فعال و اثربخش در کنار سایر بخش‌ها قادر به ادامه فعالیت خواهد بود و دانشگاه آزاد اسلامی نیز از این امر مستثنی نخواهد بود.

دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک نهاد علمی و اجتماعی و همچنین بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان، دارای ظرفیت های بالفعل و بالقوه ای در عرصه ارتباطات، اطلاع رسانی، افکارسنجی و رسانه است.

همکاران روابط عمومی دانشگاه طی این سال ها با تلاش های صبورانه، خستگی ناپذیر، دلسوزانه و خالصانه اقدامات ارزشمندی به جهت تبیین و تنویر افکارعمومی و جامعه مخاطب این دانشگاه در سطح ملی و منطقه‏ ای انجام داده اند؛ جا دارد از زحمات همه عزیزان تشکر و قدردانی کنم.

در دنیای امروز، دانشگاهی اثربخش خواهد بود که بتواند مشکلات جامعه را بشناسد و برای حل معضلات و چالش های پیش رو تدبیر داشته باشد.

دانشگاه آزاد اسلامی نیز به این سمت حرکت کرده و تلاش می کند با افزایش اثربخشی در حل مسائل و مشکلات جامعه پیشقدم باشد؛ البته در این مسیر می بایست زمینه فعالیت و توسعه توانمندی همکاران روابط عمومی دانشگاه به خوبی فراهم شود و نسبت به آن با نگاهی مثبت و خوش بینانه برخورد کنیم تا بتوانیم متناسب با تحولات پیش رو عملکرد صحیحی داشته باشیم.

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و همچنین بهره‏ مندی بیشتر از فضائل شبهای پرفیض قدر، روز جهانی "ارتباطات و روابط عمومی" را به همه همکاران خدوم، دلسوز و پرتلاش روابط عمومی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می گویم و از زحمات کارکنان و مسئولان این بخش، تشکر و قدردانی می کنم و امیدوارم با احساس مسئولیت و خلاقیت بیشتری در جهت برآورده شدن اهداف این نهاد علمی و اجتماعی که مولود انقلاب شکوهمند اسلامی است، به حرکت جهادی خود ادامه دهند.

از خداوند منان برای شما عزیزان آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون در انجام مأموریت‌های محوله دارم.

محمدمهدی طهرانچی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

____________________________________________________________________________________________________________________

متن پیام آقای رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به مناسب فرارسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی

بسمه تعالی

بیست و هفتم اردیبهشت، «روز ارتباطات و روابط عمومی» را به همه همکاران گرامی، خدوم و دلسوز خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می گویم.

امروزه اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع رسانی در همه عرصه ها پیشتاز است، دو چندان شده است.

روابط عمومی به عنوان عنصر اصلی در ارتقاء و پیشرفت هر سازمانی جایگاه ویژه ای دارد و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نمی یابد.

تلاش های بی دریغ همکاران گرامی و عزیزم در پوشش خبری و انعکاس فعالیت های واحدهای دانشگاهی، هدایت تحصیلی داوطلبان ورود به دانشگاه و جذب دانشجو، اطلاع رسانی و راهنمای اساتید و دانشجویان درخصوص برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجازی، اطلاع رسانی اقدامات واحدها در مبارزه و پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و ... شایسته تقدیر و قدردانی است.

این روز فرخنده را به تمامی مدیران و کارکنان محترم روابط عمومی استان‏ها، مسئولان روابط عمومی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی صمیمانه تبریک عرض می‏کنم و امیدوارم در پناه خداوند منان در انجام وظایف محوله بیش از پیش موفق و موید باشید.

ارادتمند همیشگی شما

رضا همدانچی