پذیرش مقاله عضو هیئت علمی واحد تهران شمال در همایش ملی هنرهای تجسمی ایران

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۱ کد : ۹۰۰۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
مقاله دکتر مینو خانی با عنوان «نگاهی به دلایل بازنمایی جنگ/ دفاع مقدس در آثار ادبی و هنری» به عنوان مقاله برتر همایش ملی انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران شناخته شد.

ششمین همایش ملی انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران با رویکرد مبانی نظری هنر متعهد در ایران معاصر در اسفند ماه سال 1398 در سالن شهید آوینی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران برگزار شد.

یکی از مهمترین اهداف برگزاری این همایش، توسعه مباحث نظری هنر همسو با تحولات فرهنگی و دانش فنی کشور بود.

دکتر مینو خانی، از اعضای هیئت علمی گروه فلسفه و پژوهش هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با ارائه مقاله ای باعنوان «نگاهی به دلایل بازنمایی جنگ/ دفاع مقدس در آثار ادبی و هنری» در این همایش شرکت کرده بودند  که موفق به کسب عنوان مقاله برتر با ارائه سخنرانی در این همایش شدند.