برگزاری نخستین جلسه مجازی مصاحبه تخصصی دکتری با دانشجوی عراقی مقیم بصره

جلسه مجازی مصاحبه تخصصی متقاضی عراقی مقطع دکتری در گروه مدیریت محیط زیست ساعت 9 صبح  روز چهارشنبه 7 خرداد ماه  99 برگزار شد .

این جلسه  با حضور خانم  دکتر ببری مدیر امور بین الملل واحد ، خانم دکتر زعیم دار مدیرگروه مدیریت محیط زیست ، اعضای کمیته تخصصی و آقای دکتر مصطفایی مدیرکل آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و بصره عراق  برگزار شد.

در این جلسه  که پس از اخذ مجوزهای لازم از مرکز اطلاعات و انفورماتیک سازمان مرکزی و هماهنگی  معاونت بین الملل و  امور دانشجویان غیرایرانی  بر بستر اسکایپ در حال برگزاری بود، خانم زینب عبدالرزاق متقاضی عراقی مقطع دکتری مدیریت محیط زیست از بصره عراق حضور داشت و به سوالات تخصصی اعضای کمیته تخصصی پاسخ داد.

این نخستین بار است که مصاحبه ای مجازی در سطح پذیرش مقطع دکتری با خارج از کشور در سطح واحد و دومین بار است که در سطح کل دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.