برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز رحلت جانگداز حضرت امام خمینی(ره) و شهدای پانزدهم خرداد

۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۸ کد : ۹۰۴۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال مراسم بزرگداشت سالروز رحلت جانگداز بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و شهدای پانزدهم خرداد، پیش از ظهر امروز ، سیزدهم خرداد ماه ۱۳۹۹ در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد.

در این مراسم که به همت اداره قرآن و عترت(ع) معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با حضور ریاست محترم، معاونین، روسای دانشکده ها و مدیران ستادی، و جمعی از کارکنان خدوم این دانشگاه  برگزار گردید، پس از تلاوت قرآن کریم توسط استاد صادقی( از کارکنان دانشگاه)، سخنران ویژه این مراسم، جناب حجت الاسلام و المسلمین بیات ( ریاست محترم دفتر نهاد‌ نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال) به ایراد سخنرانی در خصوص جوانب شخصیتی حضرت امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه) و همچنین دیدگاه‌های صاحب‌نظران و شخصیتهای بزرگ تاریخ معاصر در خصوص جنبه های معنوی ، سیاسی، اجتماعی و علمی شخصیت امام راحل عظیم الشأن (رضوان الله تعالی علیه) پرداختند. ایشان با بررسی گفته های مستند اندیشمندان غرب و شرق و اعترافات بسیاری از سیاستمداران بزرگ جهان در مورد شخصیت نافذ و کاریزماتیک حضرت امام (ره) خاطر نشان کردند که هر جای دنیا شما از انقلاب اسلامی یران نامی ببرید قطعا اولین نامی که در کنار نام ایران قرار می گیرد نام مبارک حضرت امام خمینی (ره) خواهد بود که این نام، هویت دینی و معنوی ایران اسلامی و اقتدار ایرانی را برای جهانیان متجلی می نماید.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر بیات با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و بیانات ارزشمند و راهبردی مقام معظم رهبری در مفاد این بیانیه، بر لزوم مطالعه و آگاهی بخشی به اقشار مختلف دانشجویان در خصوص آرمان های امام راحل عظیم الشان(ره) و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و برکات پایداری و دفاع تمام عیار از این نظام پر افتخار و مقدس تاکید ورزیدند.

سپس جناب آقای دکتر خالدی ریاست محترم دانشگاه ، به ایراد سخن پرداختند و ضمن اشاره به کلام یکی از علمای اعلام در خصوص عظمت شخصیت حضرت امام خمینی (ره) که فرموده بودند: " اگر امام خمینی(ره) در روز عاشورا بودند، یقیناً یک نفر به شهدای کربلا اضافه می شد."  به این موضوع که متاسفانه ما حق معرفی شخصیت والای حضرت امام خمینی(ره) و اندیشه‌های ایشان را به طور کامل ادا نکرده ایم اشاره نمودند. دکتر خالدی افزودند: پس از رحلت جانگداز امام عظیم الشانمان، در مسیر شناساندن شخصیت والای مقام معظم رهبری نیز ، وظیفه خود را به درستی انجام نداده ایم. لذا لازم است با برنامه ریزی جدی و هوشمندانه و تلاش مستمر در این راستا نسبت به معرفی شخصیت حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه و مقام معظم رهبری و آرمان‌های امام امت و اهداف انقلاب اسلامی احتمام داشته باشیم.

در این مراسم نماهنگ " اشارات پنهانی" در رثای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران،  با اجرای جناب آقای سید رضا طیبی (از خوانندگان سنتی و ارزشی و همکاران اداره قرآن و عترت دانشگاه ) پخش شد.

این مراسم دقایقی قبل از اذان ظهر به افق تهران ، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای پانزدهم خردادماه ۱۳۴۲ ، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای جنگ تحمیلی، شهدای ترور، شهدای هسته‌ای، شهدای مدافع حرم و شهدای سلامت و امام شهیدان و همچنین با قرائت فاتحه برای روح پر فتوح آنان خاتمه یافت.