اطلاعیه شماره ۲

۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۰ کد : ۹۱۱۵ اطلاعیه های امتحانات آنلاین
نکاتی در خصوص زمان و نحوه برگزاری امتحانات آنلاین

کلیه امتحانات واحد تهران شمال از روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۳/۳۱ از ساعت ۸ صبح بصورت مجازی آغاز خواهد شد لذا توجه کلیه دانشجویان عزیز را به نکات ذیل لازم است .
۱- با توجه به تغییرات برنامه امتحانات جهت اطلاع از زمان امتحانات لازم است نسبت به مشاهده کارت ورود به جلسه از تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۲۹  اقدام فرمایید.
۲- برگزاری امتحانات در کلیه مقاطع تحصیلی با مراجعه به سایت واحد دانشگاهی به آدرس iau-tnb.ac.ir   با ورود به پورتال شخصی از قسمت آزمون آنلاین بصورت مجازی می باشد
۳- آن دسته از دانشجویان که امکان دسترسی به سخت افزارهای مورد نیاز جهت شرکت در آزمون مجازی را ندارد می توانند با مراجعه به دانشکده مربوطه از امکانات موجود در سایت استفاده نمایند.
۴- دانشجویانی که در یک نوبت امتحانی بیش از یک امتحان دارند امکان پاسخگویی به هر دو درس را در زمان مشخص شده دارند و می توانند با در نظر گرفتن زمان پاسخگویی به سوالات امتحانی نسبت به پاسخگویی سوالات دروس خود اقدام نمایند.
۵- با توجه به شماره تماس های اعلام شده واحد های پشتیبانی در طول برگزاری امتحانات پاسخگوی دانشجویان محترم می باشند.
۶- فیلم های آموزشی و راهنمای شرکت در امتحانات مجازی از طریق این سایت در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت .
۷- نظر به برگزاری امتحانات بصورت مجازی، طرح تعاون امتحانات(حضور در واحد محل زندگی برای شرکت در امتحان) لغو شده است و همه از منزل امکان حضور در امتحانات را دارند.
۸- اطلاع رسانی در خصوص برگزاری امتحانات فقط از طریق سایت رسمی دانشگاه به آدرس iau-tnb.ac.ir  می باشد.