رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی:

فرصت‌ها و تهدیدها در مدیریت بحران کرونا در کنار هم دیده شود

۰۷ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۹ کد : ۹۱۴۶ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در همایش ملی کرونا قوت‌ها و ضعف‌ها نیز باید کنار فرصت‌ها و تهدیدها در مدیریت بحران در نظر گرفته شود.
فرصت‌ها و تهدیدها در مدیریت بحران کرونا در کنار هم دیده شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شما،  سید محمود هاشمی با تخصص ژنتیک پزشکی در حوزه سلامت در نشست کمیته مدیریت، سلامت و سبک زندگی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد، اظهار کرد: در همایش ملی کرونا قوت‌ها و ضعف‌ها نیز باید کنار فرصت‌ها و تهدیدها در مدیریت بحران در نظر گرفته شود.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: هم‌چنین در این همایش حوزه کسب‌وکار در محور اقتصاد باید دیده شود و این یک دغدغه است. سبک زندگی و سلامت می‌تواند در یک کمیته دیده شود و همچنین مدیریت اقتصاد نیز در کنار هم‌ معنی‌دار است.

در این جلسه محمد دخیلی رئیس ستاد کرونا قم، لاله فرهنگ متین مدیر اجرایی همایش ملی کرونا فرصت‌ها و تهدیدها، عباس آزاد مدیر آموزش موسسه فرهنگی هنری سبک زندگی، خلیل علی محمدزاده رئیس مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری اقتصاد و سلامت، فاطمه خالقی دبیر کلینیک هفته‌نامه سلامت، حمیدرضا خالدی ریاست واحد تهران شمال و محمدرضا مردانی مدیرکل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.