مدیرکل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی:

نقش رسانه‌ها در بازتاب همایش ملی کرونا محوری است

۰۷ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۲ کد : ۹۱۴۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
مدیرکل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر نقش رسانه در برگزاری یک رویداد گفت: رسانه‌ها می‌توانند در این حوزه محور باشند و در بازتاب و ماندگاری همایش ملی کرونا نقش مؤثری را ایفا کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، محمدرضا مردانی  مدیرکل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی و متخصص حوزه مدیریت استراتژیک در نشست کمیته مدیریت، سلامت و سبک زندگی که صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر اظهار کرد: همایش ملی کرونا یک اقدام خوب، علمی و تلاش جهادی در راستای پیگیری منویات مقام معظم رهبری و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب است.

وی ادامه داد: بررسی پیامدهای کرونا می‌تواند آمادگی مقابله هر بحران دیگری را فراهم کند. این همایش می‌تواند نگاه به آینده داشته باشد. هم‌چنین اقتصاد، سیاست، فرهنگ، دفاع و امنیت از ابعاد مهمی است که می‌تواند در این همایش به‌طور ویژه به آن پرداخته شود.

مدیرکل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر نقش رسانه در برگزاری یک رویداد تصریح کرد: رسانه‌ها می‌توانند در این حوزه محور باشند و در بازتاب و ماندگاری همایش ملی کرونا نقش مؤثری را ایفا کنند.