دکتر خالدی در آیین تکریم و معارفه مدیران سابق و جدید حراست واحد تهران شمال:

در آرمانهای انقلاب اسلامی حراست از سرمایه های انسانیِ بسیار مهم و اساسی است

۰۹ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۷ کد : ۹۱۵۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
مراسم تکریم و معارفه مدیران جدید و سابق حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با حضور مدیرکل حراست استان تهران، رئیس و اعضای هیئت رئیسه واحد تهران شمال و همکاران این حوزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر حمیدرضا خالدی، رئیس واحد تهران شمال، در آغاز این جلسه حراست را موضوع خاصی خواند که صرفا به معنی حفظ ماهیت فیزیکی مجموعه نیست بلکه حراست از تمام ابعاد و شئون و سرمایه های فیزیکی، انسانی و معنوی یک مجموعه را در بر می گیرد و باعث پایداری سیستم می شود.

دکتر خالدی مفهوم حراست از سرمایه های انسانی یک مجموعه را در آرمانهای انقلاب بسیار حساس، مهم و پیچیده ذکر کرد و گفت: از آنجا که نگاه ما به انسان فقط به عنوان یک عضو از یک مجموعه کاری نیست بلکه به عنوان اشرف مخلوقات است؛ باید در حوزه حراست بسیار دقیق بوده و اخلاق مدارانه رفتار کنیم.

رئیس واحد تهران شمال، با تشکر از خدمات ارزنده آقای دکتر سعدیان و خیرمقدم به آقای توکلی، فضای دانشگاه را فضایی پرانرژی معرفی کرد که اگر این انرژی درست هدایت نشود ممکن است به سمت دیگری سوق داده شود و این فرصت مهم به یک تهدید اساسی تبدیل شود.

وی با اشاره به شرایط مناسبی که واحد تهران شمال دارد، اظهار امیدواری کرد که با وجود آقای توکلی، استفاده از تجربیات دکتر سعدیان و نگاه عالمانه دکتر صالحی، مدیرکل حراست استان تهران، شاهد یک تحول اساسی در این واحد دانشگاهی باشیم.

دکتر صالحی، مدیرکل حراست استان تهران، نیز در این جلسه رویکرد جدید مجموعه حراست دانشگاه آزاد را مطابق با نیاز امروز جامعه ذکر کرد و گفت: دانشگاه و دانشجو باید حراست را قبول داشته باشد و دانشگاه و مجموعه حراست در کنار هم باشند.

مدیرکل حراست استان تهران گفت: نگاه ما به حراست یک مقوله علمی، حرفه ای و اجتماعی است که وظیفه اصلی آن صیانت از نظام، ارزش های انقلاب و خون شهداست.

دکتر صالحی با اظهار اینکه رویکرد دانشگاه در دو سال گذشته تغییر کرده و ریل گذاری جدیدی در دانشگاه صورت گرفته است که باید بر مبنای آن پیش رفت، رویکرد جدید را نیازمند همت مضاعف و استفاده از تمام ظرفیت های موجود دانست و گفت: یقین دارم کارنامه آقای توکلی در واحد تهران شمال که به همت رئیس و مجموعه مدیریتی آن در بسیاری از موارد پیشتاز و نمونه است، درخشان خواهد بود.

در ادامه این جلسه دکتر سعدیان، مدیرکل سابق حراست واحد تهران شمال، با ارائه گزارشی از عملکرد خود، حراست را کاری بسیار سخت دانست که با آبروی مردم سر و کار دارد و گفت: سختی این کار در این جمله نهفته است که حفظ آبروی مردم مهمتر از حفظ کعبه است.

مرتضی توکلی، مدیرکل جدید حراست واحد تهران شمال نیز در سخنان کوتاهی کار در دانشگاه را متفاوت از کار حراستی در جاهای دیگر دانست و گفت: ما باید با عملکرد خود نگاه و دیدی که به حراست وجود دارد را تغییر دهیم و جا بیاندازیم که حراست در صدد دست گیری است نه مچ گیری.

وی حفاظت از کرامت انسان را مهمترین وظیفه حراست خواند و گفت: امیدوارم بتوانیم با هم و در کنار هم در این دانشگاه به الگویی برسیم که ماندگار شود.