حجت‌الاسلام سیدوکیلی مطرح کرد؛

«مشکات»؛ طرحی برای معرفت‌افزایی اساتید جدید واحد تهران شمال/ هدف طرح «مشکات» تربیت استاد تراز انقلاب اسلامی است

۰۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۳ کد : ۹۱۵۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت: طرح «مشکات»، طرحی برای ارتقای علمی، معرفتی و فرهنگی اساتید دانشگاه است و در این طرح باید خودمان را رشد دهیم تا بتوانیم دانشجویان را تربیت کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال ، حجت‌الاسلام‌ سید هادی سیدوکیلی در اولین جلسه کارگاه آموزشی طرح «مشکات» ویژه استادان دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد تهران شمال که در این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: طرح مشکات، طرحی برای ارتقای علمی، معرفتی و فرهنگی اساتید دانشگاه است و در این طرح باید خودمان را رشد دهیم تا بتوانیم دانشجویان را تربیت کنیم.

وی افزود: یکی از اساتیدی که برای کارگاه یک‌روزه مشکات در نظر گرفته‌ایم، حجت‌الاسلام خسروپناه است. وی اولین کسی بود که موضوع کرسی‌های نظریه‌پردازی در دانشگاه‌ها را خدمت رهبر انقلاب مطرح کرد و کارهای خوبی در این زمینه انجام داد. او مجتهدی دینی استاد آکادمیک دانشگاه و مطهری زمان است.

عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با بیان اینکه طرح مشکات برای ارتقای معرفت دینی اساتید جدیدالاستخدام تدوین شده است، گفت: شورایی از اساتید دانشگاه به محتوا و شیوه طرح، نظارت می‌کنند و ریاست واحد تهران شمال نسبت به برگزاری سلسه جلسات طرح مشکات تأکید بسیاری دارند.

سیدوکیلی خاطرنشان کرد: هدف طرح مشکات تربیت استاد تراز انقلاب اسلامی است و به دنبال این هستیم که اساتید جوان، مؤمن و انقلابی در واحد تهران شمال به معرفت بالاتری در انسان‌شناسی و سایر موضوعات برسند تا بتوانند دانشجویان عالم و مومن تربیت کنند.