دسترسی به سامانه آموزشیار برای اساتید محترم

۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۳ کد : ۹۴۱۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
دسترسی به سامانه آموزشیار برای اساتید محترم

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال دکتر حسین یونسی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد تهران شمال با اعلام این خبر افزود: با توجه به تأکیدات ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی و بخشنامه‌های صادره مبنی بر حذف برنامه سیدا و جایگزینی سامانه آموزشیار در تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به صورت یکپارچه، با تلاش همکاران این واحد دانشگاهی دسترسی به این سامانه برای اساتید مهیا شده است و اساتید می‌توانند با مراجعه به این سامانه نسبت به ثبت نمرات درسی ترم قبل اقدام نمایند.

معاون آموزشی واحد تهران شمال به رؤسای محترم دانشکده ها، مدیران محترم گروه‌های آموزشی و همکاران حوزه آموزش در دانشکده ها، توصیه کرد: با توجه به فرصت اندک باقی‌مانده تا زمان انتخاب واحد با جدیت نسبت به ثبت نمرات دانشجویان و ثبت دروس برای ترم آتی اقدام فوری به عمل آورند.

شایان ذکر است برنامه انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 تا پایان هفته و پس از اتمام امتحانات تابستانی بر روی سایت واحد اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در همین راستا خانم مهندس مونا نوریان، مدیر فناوری اطلاعات واحد، نیز از درج فیلم‌ها و فایل‌های راهنمای نحوه دسترسی و ورود به سامانه مذکور بر روی سایت واحد خبر داد و افزود: استادان گرامی به منظور بهره‌برداری از این سامانه باید در گام نخست طبق راهنما ، در این سامانه لاگین نمایند.

وی گفت: درصورتی که هر کدام از استادان با استفاده از راهنما موفق به ورود به سامانه آموزشیار نشدند، کافی است کد استادی به همراه نام و نام خانوادگی خود را از طریق پیام به واتساپ واحد به شماره 09128406274 ارسال نمایند تا در اسرع وقت مشکل ایشان بررسی و مرتفع شود.

در ضمن، ضروری است که استادان گرامی پس از اولین ورود به سامانه نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام نمایند.

نکته 1  : نحوه ورود ، نام کاربری و رمز عبور اساتید محترم ( کلیک نمایید )

نکته 2  : پس از ورود به سامانه چنانچه صفحه نمایش به درستی نشان داده نشد مطابق تصاویر زیر اقدام نمائید: ( جهت مشاهده تصویر با کیفیت بالا بر روی هر عکس کلیک فرمایید .)

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

برای ورود به سامانه آموزشیار  اینجا را کلیک فرمائید