مدیر امور اقتصاد دانش بنیان واحد تهران شمال خبر داد:

تولید ماهانه ۶۰ هزار لیتر اتانول ۹۶ درصد توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۲ کد : ۹۴۳۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

شرکت عصاره زیست آزاد ناردین که از شرکت های تأسیسی واحد تهران شمال در حوزه اقتصاد دانش بنیان می باشد قرادادی را در زمینه تولید ماهانه 60 هزار لیتر اتانول 96 درصد با شرکت آرتین رسام کسری و با همکاری واحد فیروزکوه امضاء کرد.

دکتر نورالدین بختیاری، مدیرعامل شرکت عصاره زیست آزاد ناردین(مجری پروژه)، با اعلام این خبر گفت: بر مبنای این قرارداد شرکت آرتین رسام کسری علاوه بر تأمین سرمایه، تضمین خرید تمام محصول تولید شده را تعهد نموده است و دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه نیز وظیفه تأمین سوله و نیروی انسانی را بر عهده خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت عصاره زیست آزاد ناردین، مدت این قرارداد را 5 سال ذکر کرد و افزود: در صورت توافق طرفین، این قرارداد قابل تمدید خواهد بود.

دکتر بختیاری، مدیر امور اقتصاد دانش بنیان واحد تهران شمال، با اعلام اینکه 70 درصد سهام شرکت عصاره زیست آزاد ناردین متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است، از آمادگی این شرکت برای افزایش ظرفیت تولید این محصول در صورت نیاز واحدهای دانشگاهی و بازار خبر داد.