همایش ملی مجازی: "پاندومی کرونا و پدافند غیرعامل"

۲۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۹:۱۵ کد : ۹۵۲۳ اطلاعیه ها همایش ها و کنفرانس ها
زمان برگزاری ۱۱ الی ۱۸ بهمن ماه ۱۳۹۹

با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد شرایط این روزهای کشور عزیزمان ایران اسلامی  و گسترش ویروس کرونا در کشور و کل دنیا پیچیدگی­های خاصی به وجود آورده است و علی رغم تمام تمهیدات، مشکلات و تلفات زیادی را این ویروس منحوس موجب شده است. فرصت­هایی هم طبعاً فراهم شده است که با بکارگیری درست ظرفیت کشور می­توان این تهدیدها را به فرصت تبدیل نمود و بهره جست.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به عنوان مجری با پشتیبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و سازمان پدافند غیرعامل، در نظر دارد در شرایط کنونی که کشور و جهان درگیر شیوع و پاندمی کرونا است، با ایفای نقش ذاتی دانشگاه و بهره­گیری از ظرفیت متخصصین و صاحب­نظران در حوزه­های تخصصی مختلف، همایش ملی مجازی با عنوان "پاندومی کرونا و پدافند غیرعامل" را  از 11 الی 18 بهمن ماه 1399 برگزار نماید. شایان ذکر است این همایش با توجه به اهمیت موضوعی در تولید دانش، کسب تجربیات و مدیریت دانش، بسیار ضروری و تاثیرگذار خواهد بود. این همایش ذیل لایه سوم در 7 محور با عناوینِ مدیریت، اقتصاد، حقوق-روابط بین الملل، سلامت، رسانه، سبک زندگی و آموزش - پژوهش و فناوری طراحی شده است و به صورت سلسله نشست­های موضوعی ذیل این محورها در دهه فجر برگزار خواهد شد.

عنوان کامل (همایش ملی): همایش ملی مجازی با عنوان "پاندومی کرونا و پدافند غیرعامل"

دامنه برگزاری همایش: ملی

استان : تهران

نام واحد دانشگاهی: تهران شمال

درجه واحد دانشگاهی: جامع بزرگ

کاربر گرامی جهت دانلود فرم ثبت نام روی دکمه دانلود فرم ثبت نام، کلیک کنید.

فرم را با دقت تکمیل و تایپ نمایید و به آدرس زیر با ایمیل ارسال فرمایید.

covid19.ntl.conf@iau-tnb.ac.ir

آدرس وبسایت همایش : http://covid19conf.iau-tnb.ac.ir/fa