در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد

دومین جلسه هفتگی درس اخلاق تحت عنوان سلوک طلبگی

۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۲۰:۱۶ کد : ۹۶۲۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد تهران شمال، دومین جلسه از سلسله نشست های هفتگی درس اخلاق تحت عنوان سلوک طلبگی در سالن کنفرانس دانشکده مدیریت این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در این جلسه که با حضور تعدادی از مسئولین و اعضای هیات رئیسه واحد برگزار شد، استاد غیاث الدین طه محمدی به بیان نکاتی از سیره معصومین و علمای اسلام پرداختند.

استاد غیاث الدین طه محمدی در ابتدای این نشست با بیان خطیر بودن مراحل سیر و سلوک عرفانی به این بیت از حافظ شیرازی "طی این مرحله بی همرهی خضر مکن/ظلمات است بترس از خطر گمراهی" اشاره کرد و گفت: توجه به گفتار و کردار و سیره بزرگان دین از ضروریات سیر و سلوک الی الله است.

این عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به مراتب معنوی و عرفانی حضرت امام خمینی(ره)، این جمله را از آقای قرهی که یکی از نزدیکان حضرت امام(ره) بوده اند، نقل کرد که: "من چهل سال در خلوت و جلوت با حضرت امام خمینی(ره) حشر و نشر داشتم و در طی این چهل سال حتی یک عمل مکروه هم از ایشان ندیدم".

وی سپس گفت: همان جوری که کار حرام تیرگی درونی و باطنی می آورد، عمل مکروه هم تیرگی باطنی می آورد هرچند که شدت و میزان آن کمتر از انجام عمل حرام است لذا برای تعالی روحی حتی باید از انجام اعمال مکروه هم اجتناب کرد.

این استاد اخلاق با اظهار تاسف از عدم توجه انسان ها به جنبه معنوی خود گفت: فاجعه ای که وجود دارد این است که اگر انسان یک چیز مادی از مایملک خود را گم کند بسیار ناراحت می شود و در پی یافتن آن خیلی تلاش و کوشش می کند اما همین انسان در قبال گم کردن خودش ناراحت نمی شود و تلاشی هم برای پیداکردن خود انجام نمی دهد.

استاد غیاث الدین طه محمدی در این نشست با اشاره به این حدیث از امام علی(ع) که: "هر علمی که پشتوانه اش عقل نباشد، جهل است" گفت: متاسفانه دانشگاه ها و حوزه ها به دانشجویان و طلاب خود فقط دانش می دهند در صورتی که باید عقل را هم به آنان بدهند، زیرا نتیجه دانش بدون عقل چیزی هایی مثل بمب اتمی می شود که همین مورد بمب اتمی فقط یکی از خیانت های علم افسارگسیخته و علم بدون عقل است.

جلسات درس اخلاق تحت عنوان "سلوک طلبگی" هر دو هفته از ساعت 10 تا 12 صبح در سالن کنفرانس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار خواهد شد که طبق اعلام دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این واحد دانشگاهی، حضور در این جلسات با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ایام کرونا برای عموم آزاد است.