در جلسه تقدیر و تشکر از همکاران حوزه پژوهش واحد تهران شمال صورت گرفت؛

هم فکری و هم افزایی همکاران و مسئولین ستادی معاونت پژوهش

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۹ کد : ۹۶۳۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
نشست مسئولین حوزه ستادی اداره کل پژوهش و گسترش علم واحد تهران شمال با رؤسای ادارات و کارکنان پژوهش دانشکده ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر صابر صفار، معاون پژوهش و فناوری واحد تهران شمال در این نشست از همه همکاران این حوزه که با وجود ریسک بیماری و پاندومی کرونا همچون گذشته با تمام توان به کار و ارائه خدمات پزوهشی در واحد مشغول هستند، تشکر کرد و برای آنان آرزوی سلامت و توفیق نمود.

دکتر صفار ضمن ارائه گزارشی از عملکرد حوزه پژوهش در ماه های اخیر و تاکید بر برگزاری مناسب هفته پژوهش با توجه به شرایط کرونایی موجود، از همکاران خود در این حوزه دعوت کرد تا طرح های نوآورانه ای برای برگزاری هفته پژوهش ارائه نمایند.

معاون پژوهش و فناوری واحد تهران شمال در ادامه این جلسه برنامه هایی که در اولویت پژوهش حوزه ستادی و اداره کل پژوهش قرار دارند را اعلام کرده و جزئیات آنها را برای همکاران این حوزه تشریح نمود.

وی با تاکید بر این مطلب که اولویت این حوزه در شرایط فعلی، برگزاری دفاعیه ها به صورت مجازی می باشد، گفت: حوزه معاونت پژوهش جهت تسهیل در امور مربوط به رساله ها و فرایند گزارش گیری از آنها، به دنبال تهیه بانک اطلاعات جامع دفاعیه ها از سال 96 تاکنون است.

در پایان این جلسه همکاران حوزه پژوهشی دانشکده ها به بیان مطالب، موضوعات، مشکلات و پیشنهادهای مربوط به دانشکده های خود پرداختند و نهایتاً با همفکری همکاران حاضر در جلسه، فرآیند مشخصی برای دفاعیه های مجازی پیشنهاد و طراحی شد که متعاقباً به دانشکده ها ابلاغ خواهد شد.