با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا؛

۲۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۰ کد : ۹۶۴۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
فعالیت دانشگاه از شنبه اول آذر ماه به مدت دو هفته غیر حضوری شد

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و توقف فعالیت حضوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در مناطق قرمز به اطلاع می رساند؛ فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال از روز شنبه اول آذر ماه به مدت دو هفته به صورت غیر حضوری می باشد. از تمامی دانشجویان محترم تقاضا می‌گردد از مراجعه حضوری به واحد خودداری نمایند و کلیه امور اداری و آموزشی و ... خود را به صورت غیرحضوری پیگیری نمایند.

دانشجویان گرامی جهت پاسخگویی به مشکلات آموزشی با شماره های 77009801 الی 45 و داخلی مورد نظر به شرح جدول زیر تماس حاصل فرمایید.

دانشجویان محترم لطفا با توجه به رشته تحصیلی نسبت به تماس از طریق داخلی هر دانشکده نسبت به طرح سئوال یا مشکلات احتمالی اقدام فرمایید .

در صورت مواجه شدن با مشکلات عدم ورود به سامانه دان ( سامانه تشکیل کلاس) یا مشکلات نرم افزاری از طریق شماره  09128406274 واتس آپ واحد نسبت به ارسال درخواست و پیگیری اقدام نمایند .