بر اساس بخشنامه اعلام شده از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی؛

تعطیلی واحد تهران شمال تا ۱۰ اردیبهشت تمدید شد

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۱:۵۸ کد : ۱۰۱۸۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
تعطیلی واحد تهران شمال تا ۱۰ اردیبهشت تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به استمرار وضعیت قرمز کرونایی در تمامی مراکز استان ها و با توجه به مصوبه جدید ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص تمدید یک هفته ای تعطیلات تا ۱۰ اردیبهشت ماه در شهرهای قرمز، دانشگاه آزاد اسلامی اطلاعیه ای صادر کرد.

متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:

با توجه به مصوبه جدید ستاد ملی مقابله با کرونا درخصوص تمدید یک هفته ای تعطیلات تا ۱۰ اردیبهشت ماه در شهرهای قرمز اعلام می گردد که کلیه واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای قرمز تعطیل است‌.

تذکر ۱: حضور کارکنان و خدمات در بخش های پشتیبانی فنی و مالی باید به گونه ای باشد که خللی در امور آموزشی (کلاس‌های آنلاین ) به وجود نیاید و همچنین پرداخت های مالی، حقوق و... دچار مشکل نشود.

تذکر ۲: درخصوص مدیریت کلاس‌های برخط به گونه ای اقدام گردد که خللی به امور جاری مورد نیاز وارد نشود.

نکات قابل توجه:

۱- کارکنان شیفتی کمافی السابق به فعالیت خود ادامه می دهند.

۲- کارکنان واحدهای علوم پزشکی تابع تصمیمات متخذه معاونت علوم پزشکی دانشگاه می باشند.

۳- در سازمان مرکزی کارکنان با حداکثر یک سوم حضور خواهند داشت. اولویت عدم حضور با بیماران زمینه ای و مادرانی است که دارای فرزند خردسال هستند. تعیین حضور افراد در هر بخش با رییس آن بخش خواهد بود.

معاونت توسعه و منابع دانشگاه آزاد اسلامی

با توجه به اطلاعیه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال به تا ۱۰ اردیبهشت ماه تعطیل بوده و کلاس‌های آنلاین برقرار خواهد بود.

همچنین کلیه امور اداری بعد از بازگشایی واحد انجام خواهد گرفت لذا از مراجعه به واحد خودداری فرمایید.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال