رئیس واحد تهران شمال: دانشجویان با رصد برنامه های دانشگاه، ایده ها و خلاقیت های خود را مطرح کنند

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۹ کد : ۱۰۳۲۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
در اولین جلسه هیأت نظارت مرکزی بر تشکلهای اسلامی دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی مجوز فعالیت "تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران شمال" صادر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، با عنایت به موافقت با تأسیس "تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال" رئیس این واحد دانشگاهی طی نشستی صمیمی با اعضای جامعه اسلامی دانشجویان ضمن برشمردن اهمیت رسالت این تشکل گفت: ما به دانشگاه نگاه سیستمی داریم به نحوی که در لایه اول اساتید، دانشجویان و کارکنان و در لایه دوم خانواده های آنان قرار دارند. لذا در این نگاه تک تک اعضا مهم هستند و این تشکل می تواند با بهره گیری از ظرفیت های عظیم موجود در دانشگاه، به دور از هرگونه تقابل به هم افزایی و بهینه سازی برنامه های دانشجویی کمک کند.

دکتر حمیدرضا خالدی با بیان اینکه همه ما در این واحد دانشگاهی در کنار هم هستیم، گفت: اگر این همکاری و هم افزایی توسط شما عزیزان در تشکل های دانشجویی در سطح دانشجویان ترویج داده شود دانشجویان احساس می کنند که همه ما در کنار هم هستیم و با انرژی و توان بیشتری برای رسیدن به اهداف و اجرای برنامه هایتان در کنار شما خواهند بود.

وی با تاکید بر این مطلب که ما چه در زندگی شخصی و چه در مسائل و فعالیت های کاری و دانشجویی باید از فکر پیشکسوتان و افراد صاحب تجربه استفاده کنیم، گفت: سیستم الان به یک بلوغ رسیده است که چهارچوب آن اقتدار نظام جمهوری اسلامی است و در زیر پرچم این نظام مقدس همه ایرانیان حضور دارند و تشکل های دانشجویی باید تلاش کنند تا ضمن جذب حداکثری، گوش جامعه دانشجویی را نسبت به حرفهای منطقی و درست حساس کنند.

دکتر خالدی با تشریح برنامه های دانشگاه در حوزه فرهنگی و دانشجویی گفت: شما بایستی در جامعه دانشجویی هم افزایی ایجاد کنید و کارهای بر زمین مانده را بلند کنید.

در ادامه جلسه امان الله پیشوا معاون دانشجویی و فرهنگی واحد نیز ضمن تشریح فعالیت های فرهنگی و دانشجویی واحد و فعالیت های صورت گرفته در واحد ازاعلام حمایت از تشکل های دانشجویی خبر داد و گفت که دراین واحد ظرفیت فعالیت حداقل ده تشکل دانشجویی وجود دارد که ما هم در این زمینه حمایت حداکثری را خواهیم داشت.

در ادامه اعضای این تشکل دانشجویی نیز به بیان اهداف و برنامه های کاری این تشکل پرداختند و مقرر شد مسؤولین این تشکل پس از تنظیم برنامه جامع و اهداف اصلی خود در جلسه ای با حضور ریاست و معاونین آموزشی و پژوهشی و دانشجویی واحد به تشریح عملکرد و برنامه های آتی خود اقدام نمایند.