انتخاب طرح تیم تحقیقاتی صنایع غذایی واحد تهران شمال به عنوان طرح شایسته تقدیر در جشنواره بین المللی اختراع و نوآوری خیام

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۸:۴۹ کد : ۱۰۳۴۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
تعداد بازدید:۵۱۰
انتخاب طرح تیم تحقیقاتی صنایع غذایی واحد تهران شمال به عنوان طرح شایسته تقدیر در جشنواره بین المللی اختراع و نوآوری خیام

طرح دستگاه پاستوریزاتور خود گرم کن قابل حمل جهت ایجاد امنیت غذایی در آب و نوشیدنی های غذایی که توسط استاد و دو تن از دانشجویان گروه صنایع غذایی واحد تهران شمال دانشگاه آزاد اسلامی در این جشنواره شرکت داده شده بود پس از 3 مرحله داوری در 25 اردیبهشت ماه سال جاری به عنوان طرح شایسته تقدیر جشنواره بین الملل اختراع و نوآوری خیام انتخاب شد. 

جشنواره خیام با حمایت سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و کمیسیون ملی یونسکو در ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد و طرح هایی از 27 کشور جهان در این جشنواره مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت.  

محمد جوکی عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی واحد تهران شمال به عنوان سرپرست و مجری طرح و خانم ها زهرا هوشدار طهرانی و مرضیه دودانگه به عنوان همکاران طرح در این پروژه تحقیقاتی شرکت داشتند که قبل از این جشنواره توانسته بودند گواهی ثبت اختراع و تائیدیه علمی این طرح را جهت تجاری سازی اخد نمایند.   

جشنواره بین المللی اختراع و نوآوری خیام در راستای ترویج و توسعه فرهنگ نوآوری با هدف راه اندازی اکوسیستم نوآوری با فناوری پیشرفته و توسعه علمی تشکیل شده است و با حمایت گسترده کشورها، موسسات تحقیقاتی، شرکت های نوآور، دانشگاه ها و مراکز علمی، تاجران و صنعت گران داخلی و خارجی در داخل کشور برگزار و به عنوان تنها رویداد بین المللی در کشور ایران از سوی سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان (WIIPA) انتخاب شده است.


( ۳ )

نظر شما :