انتشار ۳ مقاله عضو هیات علمی واحد تهران شمال در معتبرترین مجلات علوم غذایی دنیا در سال ۲۰۲۱

۱۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۶:۳۱ کد : ۱۰۵۳۶ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
تعداد بازدید:۶۴۷
انتشار ۳ مقاله عضو هیات علمی واحد تهران شمال در معتبرترین مجلات علوم غذایی دنیا در سال ۲۰۲۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، آقای دکتر محمد جوکی، عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی، موفق به انتشار یافته های تحقیقاتی خود در 3 مجله برتر علوم غذایی دنیا در سال 2021 شد.

نتایج یافته های این محقق ایرانی در مجلهFood Hydrocolloids  با رتبه 2 دارای ضریب تاثیر IF=9.147و H index= 159، مجله Food Chemistry با رتبه 5 دارای ضریب تاثیر IF=7.514 و H index= 262، و مجلهInternational Dairy Journal  با رتبه 16 دارای ضریب تاثیر IF=3.032 و H index= 140 به چاپ رسید.

شایان ذکر است این مجلات در پایگاه اطلاعات علمی Elsevier نمایه شده و جزء 1 درصد برتر در بین 332 مجله معتبر حوزه علوم غذایی بر اساس 2020 JCR می باشند.

این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهندسی بیوسیستم های غذایی و ترکیبات بیواکتیو فعالیت داشته و تاکنون موفق به انتشار 64 مقاله بین المللی با میزان ارجاعات 1695 و H index =14 شده است  که 19 مورد آن در سال های 2019-2021 و با نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال منتشر شده است.

دسترسی به این مقالات:

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0268005X21003118

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814621015077

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0958694621001618


( ۸ )

نظر شما :