پیام ریاست واحد تهران شمال در پی درگذشت دکتر مسعود اخوان فرد رئیس سابق واحد تهران شمال

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در پی درگذشت دکتر مسعود اخوان فرد رئیس سابق واحد تهران شمال پیام تسلیتی را صادر نمود، متن پیام به شرح زیر است:

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

درگذشت برادری بزرگوار، بسیجی پرتلاش و شخصیتی فرهنگی و قرآن پژوه، جناب آقای دکتر مسعود اخوان فرد ضایعه ای بزرگ است که بدین وسیله به جامعه علمی کشور و خصوصا همکاران عزیز دانشگاه آزاد تهران شمال که از نزدیک شاهد تلاش های بی وقفه و خدمات دلسوزانه ایشان بوده اند، تسلیت عرض می نماییم.

بی شک هر قدم و یا قلم ایشان که در مسیر تربیت فرزندان این کشور و اعتلای نظام مقدس برداشته شده، ماندگار خواهد بود و انشاء الله برای روح آن فقید سرمایه ای پر برکت در پیشگاه حضرت حق می باشد.

از خداوند متعال مسئلت داریم که روح پاک ایشان را با مولایش علی «ع» و دوستان شهیدشان محشور نماید و به بازماندگان صبر و اجر عنایت فرماید.

دکتر حمیدرضا خالدی