زمانبندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال اول دانشگاه آزاد اسلامی

جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰ اعلام شد.
زمانبندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال اول دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 اعلام شد.

براساس برنامه زمان‌بندی شده، انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول توسط سامانه آموزشیار انجام می شود و از 13 شهریور الی 25 شهریور ادامه دارد.

همچنین حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول از 3 مهرماه لغایت 10 مهرماه انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است انتخاب واحد ورودی های جدید توسط واحد دانشگاهی انجام می شود.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای انتخاب واحد در نیمسال اول سال جاری باید به سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir مراجعه کنند.

برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در نیمسال اول 1400-1401 به شرح جداول زیر است:

برای اطلاع لحظه‌ای از اخبار دانشجویی به صفحه رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در اینستاگرام iautnb.official بپوندید

​​​​​​

برای ورود و عضویت در صفحه اینستاگرام واحد تهران شمال بر روی لوگوی اینستاگرام در بالا کلیک کنید

همچنین تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است: