همزمان با افتتاح مجتمع آموزشی پدافند غیرعامل کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌شمال

اولین کارگاه آموزش مربی‌گری عمومی پدافند غیرعامل برگزار شد

اولین دوره کارگاه آموزش مربی عمومی پدافند غیرعامل به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال اولین دوره کارگاه تربیت مربی عمومی پدافند غیرعامل با حضور بیش از ۷۰ نفر از استادان و مدرسان این واحد دانشگاهی از روز شنبه ۱۳ شهریور تا روز چهارشنبه ۱۷ شهریور‌ماه در مجتمع آموزش پدافند غیرعامل در ساختمان سابق دانشکده علوم ‌زیستی واحد تهران‌شمال برگزار می‌شود.

این کارگاه شامل یک دوره ۵۰ ساعته می‌باشد که ۳۲ ساعت آن حضوری و ۱۸ ساعت آن عملی-پژوهشی خواهد بود.

مباحث مطرح شده در این کارگاه بر اساس سرفصل‌های سازمان پدافند غیرعامل می باشد که برای آموزش تمام مربیان و فراگیران از سازمانها و نهادها و ادارات مختلفِ متقاضی این آموزشها، تدوین شده است.