دستورالعمل بازگشت به تحصیل پذیرفته شدگان و دانشجویان بازمانده از تحصیل رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

۲۳ مهر ۱۴۰۰ | ۲۰:۱۴ کد : ۱۰۹۸۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل «بازگشت به تحصیل پذیرفته شدگان و دانشجویان بازمانده از تحصیل رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی» را ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر معصومه طباطبایی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل «بازگشت به تحصیل پذیرفته شدگان و دانشجویان بازمانده از تحصیل رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها ابلاغ کرد.

براساس این دستورالعمل، ادامه تحصیل پذیرفته شدگان و دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که به دلایل مختلف از ادامه تحصیل باز مانده اند از جمله ترک تحصیل کرده، عدم مراجعه داشته و یا در صورت قبولی ثبت نام نکرده اند و یا انصراف داده اند، در صورت مراجعه از تاریخ 1400/7/1 تا 1401/6/31، با ثبت مرخصی بدون احتساب در سنوات در نیمسال یا نیمسال های عدم مراجعه، بلامانع است.

این دستورالعمل شامل دانشجویان تحصیلات تکمیلی که فقط پایان نامه و رساله آنها باقی مانده، نمی شود، لذا برای این دانشجویان برابر ضوابط و مقررات آموزشی و با رعایت قوانین نظام وظیفه (درخصوص آقایان) تصمیم گیری به عمل می آید.

دانشجویان عزیز متقاضی بازگشت به تحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال می‌توانند با مراجعه به اداره آموزش واحد (حکیمیه - دانشکده مدیریت، طبقه چهارم، ضلع شرقی) با بهمراه داشتن مدارک تحصیلی و شناسایی نسبت به بازگشت به تحصیل اقدام فرمایند.

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند بعد از گرفتن شماره‌های واحد با یکی از شماره‌های داخلی زیر تماس حاصل نمایند.

37 الی 77009800

داخلی