آیین کلنگ زنی ساخت مقبره‌الشهدا در واحد تهران شمال

آئین کلنگ زنی احداث مقبره‌الشهدای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با حضور خانواده معزز شهدا، مسئولین، کارکنان و اعضای بسیج دانشجویی واحد بر زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در این مراسم که همزمان با سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) برگزار شد، حجت الاسلام سراج، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران شمال، آقای کیخا، جانشین سازمان بسیج دانشجویی و آیت‌الله تقوایی از اساتید حوزه در سخنانی کوتاه به ذکر مناقب و مراتب والای معنوی شهداء پرداختند.

در پایان این مراسم پس از ذبح یک قربانی به نیت سلامتی آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری مدظله العالی کلنگ احداث مقبره بر روی مزار پاک شهدای گمنام این واحد دانشگاهی توسط پدر بزرگوار شهیدان رضا و جواد تیموری بر زمین زده شد.

قابل ذکر است که در بیست و هشتم دیماه سال گذشته در آیینی پرشکوه و با بدرقه چندین هزار نفری خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و ساکنان شریف محله حکیمیه، دو شهید گمنام دفاع مقدس در محوطه مرکزی این واحد دانشگاهی به خاک سپرده شدند.