نتایج آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد+ جزئیات

۲۷ مهر ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۴ کد : ۱۱۰۱۶ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
نتایج آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد+ جزئیات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، کارنامه کلیه داوطلبانی که در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته کرده اند تا روز شنبه اول آبان از طریق  سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org  منتشر خواهد شد.

پذیرفته شدگان می توانند از ساعت 10صبح شنبه اول آبان با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس  edu.iau.ac.ir  و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند. پذیرفته شدگان کلیه محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

لازم به ذکر است، پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می توانند جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام به راهنمای ثبت نام  که در سامانه  این مرکز به آدرس sanjesh.iau.ir  قرار گرفته، مراجعه کنند.

لازم به توضیح است با توجه به شرایط کرونا جهت حفظ سلامتی، داوطلبان محترم از مراجعه حضوری به مرکزسنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی خودداری کنند. داوطلبان می توانند جهت ثبت درخواست الکترونیکی به سامانه  ticket.azmoon.iau.ac.ir  مراجعه کنند و درخواست خود را همراه با مستندات لازم ( کارنامه و......) ، ثبت کنند.

سامانه فوق جایگزین مکاتبات و مراجعات حضوری برای ثبت درخواست هاست.  داوطلبان در صورت داشتن هرگونه سوال در خصوص آزمون کارشناسی ارشد از طریق تلفن گویا 4743_021 و یا سیستم پرسش و پاسخ مجازی به آدرس faq.azmoon.iau.ac.ir سوال خود را مطرح کنند تا کارشناسان راهنمایی و پاسخ دهند و از مراجعه حضوری به مرکز سنجش،پذیرش و فارغ التحصیلی اکیداً خودداری کنند.

قابل توجه دانشجویان عزیز پذیرفته شده دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

ضمن تبریک قبولی پذیرفته شدگان عزیز واحد تهران شمال طبق اعلام سازمان مرکزی از شنبه اول آبان با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir نسبت به تکمیل ثبت نام مجازی خود اقدام نمایند. جهت نحوه ثبت نام، مطالعه نکات مهم و مشاهده راهنمای تصویری تکمیل مراحل ثبت به راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان در سایت واحد تهران شمال مراجعه فرمائید.

دانشجویان نسبت تهیه تصویر اسکن مدارک فردی، تحصیلی و فرمهای ثبت نام جهت بارگذاری در سایت آموزشیار طبق راهنما اقدام فرمائید. همچنین یادآور می‌گردد تمامی فرمهای مربوط به ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد در صفحه راهنمای ثبت نام جهت دانلود بارگزاری شده است.

برای اطلاع لحظه‌ای از اخبار دانشجویی به صفحه رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال iautnb.official  در اینستاگرام بپوندید

iautnb.official

برای ورود به اینستاگرام واحد تهران شمال بر روی لوگوی اینستاگرام در بالا کلیک کنید

موارد اسکن تصاویر مدارک و فرمهای مربوط به ثبت نام دانشجو شامل موارد زیر می‌باشد که دانشجو از قبل جهت بارگزاری در سایت آموزشیار نسبت به تهیه آن باید اقدام نماید.

تصویر مدارک فردی شامل:

1- عکس پرسنلی

2- تصویر تمامی صفحات شناسنامه

3- کارت ملی ( پشت و رو)

4- مدرک نظام وظیفه: که شامل کارت پایان خدمت و یا در صورت نداشتن کارت پایان خدمت جهت گرفتن معافیت تحصیلی با در دست داشتن سند پذیرش (پرینت قبولی دانشگاه از سایت مرکز آزمون) و آخرین مدرک تحصیلی به مراکز پلیس ۱۰+ مراجعه و جهت گرفتن معافیت تحصیلی اقدام نمایید.

5- مدرک استفاده از سهمیه

تصاویر مدارک تحصیلی شامل

1- مدرک کارشناسی

2- ریز نمرات دوره کارشناسی

سایر تصاویر اسکن شده شامل فرمهای گذاشته شده برای دانلود می باشد که دانشجو موظف به دانلود، تکمیل و اسکن آن جهت بارگزاری در آموزشیار اقدام نماید.

برای دانلود فایل ZIP فرمهای مقطع کارشناسی ارشد   اینجا را کلیک فرمائید

تذکر: پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) خود نمی باشند باید نامه گواهی تأیید شده (دارای مهر و امضاء) دال بر فراغت از تحصیل را که توسط دانشگاه محل تحصیل با قید معدل صادر شده باشد، به همراه ریز نمرات تأیید شده جهت تصویر مدارک اقدام نمایند.

تذکر ۲ - در صورت عدم تهیه ریز نمرات کارشناسی ثبت نام پذیرفته‌شدگان انجام می‌پذیرد ولی دانشجو موظف است در اولین فرصت نسبت به تهیه ریز نمرات دوره کارشناسی خود اقدام و با سایر مدارک ثبت نام به دانشگاه ارائه دهد.

تذکر ۳: ثبت نام مجازی پذیرفته شدگان از ۱۰ صبح روز شنبه اول آبان ماه در سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir لغایت دوشنبه سوم آبان ماه صورت می‌پذیرد، در صورت عدم مراجعه به سامانه آموزشیار توسط پذیرفته شدگان در بازه زمانی مقرر، به منزله انصراف از ثبت نام بوده و هیچگونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

***تصویر اسکن مدارک جهت بارگذاری در سایت آموزشیار باید حداکثر 500 کیلو بایت و با یکی از فرمتهای jpg - png  باشد

جهت ورود به صفحه راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان اینجا را کلیک نمایید