قدردانی رئیس واحد تهران شمال از کتابداران واحد

۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۷:۲۱ کد : ۱۱۱۶۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، در جلسه‌ای در دفتر رئیس واحد تهران شمال، از کتابداران واحد تقدیر و تشکر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در این جلسه که علاوه بر کتابداران واحد، دکتر فرشته مطیعی، مدیر خدمات پژوهش و نشر علم و امور آزمایشگاه‌های واحد، نیز توضیحاتی را در خصوص وضعیت کتابخانه‌ها ارائه کردند، دکتر حمیدرضا خالدی، رئیس واحد تهران شمال، ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی و برشمردن ارزش‌های کتاب و کتابداری و جایگاه ویژه کتاب و کتابخوانی در توسعه و تعالی کشور، از خدمات ارزنده و زحمات خالصانه کتابداران واحد تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه این نشست کتابداران و مسئولان ذیربط ضمن تشریح مشکلات محیطی و سختی کار کتابداران، خواستار توجه بیشتر مسئولان واحد به رفع مشکلات کتابخانه‌ها و کتابداران از جمله: به‌روزرسانی نرم افزارهای تخصصی، تخصیص فضای مناسب برای کتابخانه‌های دانشکده‌های الهیات، علوم زیستی و علوم پایه شدند و از ریاست واحد درخواست کردند که مسئولین واحد از تغییرات و ساختارهای جدید کتابخانه‌ها بر اساس شرایط موجود حمایت کنند.

کتابداران واحد تهران شمال در این جلسه تعریف جدیدی از جایگاه و شرح وظایف کتابداران که در آن نقش کتابداران در محیط آموزشی و پژوهشی بیشتر دیده شود، را خواستار شدند.

در پایان این نشست، دکتر خالدی با تاکید بر اینکه نسبت به بهبود وضعیت کتابخانه‌ها و رفع دغدغه‌های کتابداران و تلاش برای بهبود وضعیت کاری آنان پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد، از این همکاران تقدیر کرده و برای آنان در این شغل مقدس آرزوی موفقیت کرد.