اطلاعیه مهم امتحانات پایان ترم

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۷ کد : ۱۱۳۴۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
اطلاعیه مهم امتحانات پایان ترم

اطلاعیه مهم برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال اول 1401-1400

دانشجویان محترم با آرزوی سلامتی و موفقیت در امتحانات پایان نیمسال اول 1401-1400 لطفا به موارد ذیل توجه داشته باشید

1- کلیه امتحانات با توجه به تقویم آموزشی از تاریخ 1400/10/18 مطابق برنامه امتحانی مندرج در کارت ورود به جلسه بصورت مجازی در سامانه دان برگزار خواهد شد.

2- امتحانات دانشجویان رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی بصورت حضوری می باشد .

3- برای اطمینان از برنامه برگزاری امتحانات از تاریخ 1400/10/15 مجددا از طریق سامانه آموزشیار نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه امتحانی اقدام فرمایید .

4- در پاسخنامه های ارسالی به اساتید محترم دقت شود که مشخصات کامل (نام و نام خانوادگی ، شماره دانشجویی و رشته تحصیلی ) نوشته شده و محتوای پاسخنامه بصورت خوانا در زمان معین شده ارسال شود .

برای مشاهده  نحوه شرکت در امتحانات پایان ترم در سامانه دان و دانلود فرم طرح سوال و فرم پاسخنامه ویژه اساتید و دانشجویان عزیز اینجا را کلیک فرمائید