نتایج تکمیل ظرفیت پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال دوم ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

۲۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۹ کد : ۱۱۳۵۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
نتایج تکمیل ظرفیت پذیرش براساس سوابق تحصیلی درمقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال دوم ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج تکمیل ظرفیت دوره کاردانی نا پیوسته و کارشناسی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.org  قرارگرفت.

پذیرفته شدگان این دوره ها  می توانند از ساعت 10 صبح روز شنبه 25 دی ماه  با مراجعه به سامانه آموزشیار  edu.iau.ac.ir و  مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام  کنند. پذیرفته شدگان کلیه محل­های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحد دانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می توانند راهنمای  ثبت نام این مقطع را از سامانهsanjesh.iau.ir  دریافت و مطالعه کنند.

برای ورود به راهنمای ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال اینجا را کلیک فرمائید