کنفرانس ملی ضرورت های رشد و توسعه پایدار پایگاه اطلاع رسانی مطالعات و تحقیقات دانش پژوه

۰۷ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۳۰ همایش ها و کنفرانس ها
دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار می کند : دومین کنفرانس ملی ضرورت های رشد و توسعه پایدار با تاکید بر جمهوری اسلامی ایران

دانشگاه آزاداسلامی اراک با همکاری دانشگاه ها و مراکز علمی کشور اقدام به برگزاری"دومین کنفرانس ملی ضرورت های رشد و توسعه پایدار با تاکید بر جمهوری اسلامی ایران "به همراه پذیرش مقالات نموده است . از کلیه پژوهشگران گرامی دعوت می شود ضمن ثبت نام ،مقالات خود را به آدرس همایش(http://1s1.ir/hamayesh/3) ارسال نمایند.

پژوهشگران گرامی : لطفا قبل از ثبت نام و یا ارسال مقالات خود به نکات زیر توجه فرمائید :

1- آدرس دبیرخانه همایش : اراک - میدان امام خمینی - بلوار امام خمینی- شهرک دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - دانشکده علوم انسانی شماره 2 (ساختمان گروه هنر ) ، طبقه دوم ، دبیرخانه کنفرانس

2- تلفن دبیرخانه کنفرانس : 33412239 -086

3- تلفکس :  34132152-086

4- دبیر اجرایی و مسئول برگزاری کنفرانس : مجتبی اسدپور

5- مهلت ارسال متن کامل مقالات : 30  دی ماه 1392

6- مسئول هماهنگی :

مهندس پور مریدی تلفن همراه 09169649142

7- نحوه تنظیم مقالات :

- از ارسال چکیده مقالات خود داری فرمائید.

- دریافت مقالات فقط از طریق سایت امکان پذیر می باشد.

- برای اطلاع از نحوه تهیه مقالات به قسمت نحوه تنظیم مقالات مراجعه شود.

- اسکن فیش واریزی ( به مبلغ 150/000 ریال جهت داوری مقاله) نیز در هنگام ارسال متن کامل مقاله ارسال شود.

- به مقالاتی که خارج از دستور العمل تنظیم مقالات ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد و مسئولیت آن بعهده فرد ارسال کننده می باشد.