برگزاری کارگاه های ویژه همتایارانِ مشاور دانشجویی در واحد تهران شمال

۲۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۹ کد : ۷۶۲۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
به منظور توانمندسازی دانشجویان در شناسایی آسیب ها و مسائل دانشجویی ۱۰ کارگاه مقدماتی ویژه همتایاران مشاورِ دانشجویی طی ۱۰ روز در واحد تهران شمال برگزار می شود.
برگزاری کارگاه های ویژه همتایارانِ مشاور دانشجویی در واحد تهران شمال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، این کارگاه ها که از 22 تیرماه آغاز شده و تا 5 مردادماه ادامه خواهد داشت در 10 حوزه مختلف برگزار می شود.

سرکار خانم دکتر صادق پور، از مشاوران مرکز جامع مشاوره و روانشناختی امین واحد تهران شمال، هدف از برگزاری این دوره ها را توانمندسازی دانشجویان این واحد در شناسایی مشکلات دانشجویی و آسیب شناسی مسائل مربوط به آنان و همچنین مهارت آموزی در جنبه های فردی و شخصیتی عنوان کرد.

وی با بیان این که ثبت نام و حضور دانشجویان در این دوره ها آزاد و با فراخوان عمومی بوده، گفت: دانشجویان شرکت کننده در این دوره ها، آموزش های مقدماتی را فرا می گیرند و بعد از سپری کردن این دوره ها، گروهبندی شده و پس از موفقیت در دوره های آموزشی پیشرفته، به فعالیت در حوزه های مختلف همتایاری در بین دانشجویان واحد خواهند پرداخت.

به گفته دکتر صادق پور، عناوین این دوره ها عبارت است از: اضطراب و افسردگی، معیارهای ازدواج و انتخاب همسر، عادت های سالم و مخرب، مهارت های ارتباطی مؤثر، از مشاوره تحصیلی تا کارآفرینی، جامعه جنسی شده و آسیب های فضای مجازی، انواع شکست، اخلاق حرفه ای و خودشناسی، اختلالات جنسی.

اختتامیه این کارکاه ها روز شنبه 5 مردادماه در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و علوم اجتماعی واحد تهران شمال برگزار خواهد شد.