آیین یادبود شهادت دانشجوی جانباز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد

۲۰ آبان ۱۳۹۴ | ۱۷:۱۵ کد : ۸۵۲ اطلاعیه ها
در پی عروج عارفانه علیرضا ملکی، دانشجوی جانباز رشته حقوق جزای واحد تهران شمال، مراسم یادبودی در دانشکده مدیریت و علوم اجتماعی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
آیین  یادبود شهادت دانشجوی جانباز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد

آیین  یادبود شهادت دانشجوی جانباز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد

در این مراسم که با حضور دکتر صفانیا، رئیس واحد، طباطبایی، مدیر کل ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی، نصیر زاده فرمانده بسیج دانشگاهها، خانواده آن شهید گرانمایه، جمعی از مسئولان و دانشجویان برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین موسی بیات، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران شمال پیرامون فوز عظیم شهادت و جایگاه شهدا در عرش خدا سخن گفت و آسایش، اقتدار و امنیت امروز کشور را مرهون جانفشانی ها شهدا دانست. در ادامه این مراسم پیام تسلیت دکتر میرزاده، ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر صفانیا، رئیس واحد تهران شمال تقدیم خانواده آن شهید گرانقدر شد.

گفتنی است علیرضا ملکی دانشجوی جانباز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال ، در مقطع کارشناسی ارشد رشته حقوق جزا و جرم شناسی واحد تهران شمال تحصیل می نمود که بعد از سالها تحمل درد و رنج به جا مانده از سالهای حماسه و ایثار،  روز شنبه نهم آبان ماه سال 1394  همزمان با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبداله الحسین (ع) به خیل عظیم همرزمان شهیدش پیوست. ایشان در سال 1365 در جزیره مجنون از ناحیه ریه، کلیه و نخاع آسیب دیده و به 70 درصد جانبازی نایل شده بود . روحش قرین رحمت واسعه الهی(ر – ع – 94 )