با حضور اعضای هیئت رئیسه واحد تهران شمال انجام شد؛

تجلیل از خانواده شهید اولاد قباد

رئیس و تنی چند از اعضای هیئت رئیسه واحد تهران شمال با خانواده شهید اولادقباد دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، رئیس، معاون فرهنگی-دانشجویی، رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری و مسئول امور شاهد و ایثارگران این واحد دانشگاهی با حضور در منزل خانم طاهره اولادقباد، دانشجوی شاهد مقطع دکتری روانشناسی تربیتی واحد تهران شمال ضمن گرامیداشت یاد و نام شهید خانیار اولادقباد، پدر این دانشجوی موفق، از ایشان و همسر ایثارگرشان که به افتخار جانبازی نائل آمده اند، تجلیل کردند.

در این دیدار صمیمی دکتر حمیدرضا خالدی، رئیس واحد تهران شمال، با تاکید بر اینکه باید یاد شهدا را همیشه در فضای جامعه زنده نگه داریم، گفت: همه ما به دنبال رسیدن به کمال انسانیت هستیم و نماد واقعی این کمال، شهداء هستند.

رئیس واحد تهران شمال، با بیان این مطلب که ما باید از خانواده های شهدا علی الخصوص همسران شهدا درس بگیریم که علیرغم همه مشکلاتی که وجود داشته است با چه روشی فرزندانی را تربیت کرده اند که به چنین موفقیت ها و مرتبه های شایسته ای دست یافته اند، گفت: ما باید از الگوی خانواده شهدا در جهت تبیین شیوه اجرایی تربیتی استفاده کنیم.

در این جلسه حاج آقا امان الله پیشوا معاون فرهنگی دانشجویی واحد تهران شمال، حجت الاسلام قوامی رئیس دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، خانم دهقان مسئول امور شاهد و ایثارگران واحد تهران شمال و حاج آقا موحد از مبلغین فرهنگی استان تهران نیز با تجلیل از سرکار خانم طاهره اولادقباد و همسر ارجمندشان یاد و خاطره پدر شهید این دانشجوی موفق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال را گرامی داشتند.