عدم مراجعه حضوری دانشجویان گرامی حتی المقدور

۱۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۸ کد : ۹۴۹۴ اطلاعیه ها در خصوص سامانه آموزشیار
ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت شما به مناسبت آغاز سال تحصیلی ، از اینکه با صبوری و آرامش ما را در ارائه خدمات لازم یاری می فرمائید سپاسگزاریم .

دانشجویان گرامی

با توجه به تغییر برنامه آموزشی و استقرار سامانه آموزشیار در کل دانشگاه آزاد اسلامی جهت ارائه خدمات مناسب و حذف بروکراسی و ... چنانچه در این خصوص با مشکلات مواجه شدید به جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از مراجعه حضوری حتی الامکان خوداری نموده و در طول ایام هفته از ساعت 8 تا 12 با کارشناسان رشته خود با توجه به جدول زیر تماس گرفته و مسائل خود را از این طریق پیگیری فرمایند خاطر نشان می سازد تا پایان حذف و اضافه ثبت دروس و حل مشکلات شما توسط واحد انجام خواهد گرفت و جای نگرانی در این زمینه نیست .

شایان ذکر است در صورت عدم دریافت پاسخ مناسب و جوابگویی همکاران پس از چند بار تماس از طریق شماره های 77009800 الی 47 داخلی 1220 و 1222 ادراه سنجش و نظارت آموزش تماس حاصل نموده و مسائل خود را ازآن طریق پیگیری فرمائید.

بهنام سعادتی شماره دانشجویی39915740401225 ۰۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۷