در واحد تهران‌شمال برگزار شد؛

اولین جلسه هماهنگی آیین تشییع و تدفین ۲ شهید گمنام در واحد تهران ‌شمال

جلسه هماهنگی و تشکیل کمیته‌های ویژه آیین تشییع و تدفین پیکر مطهر ۲ تن از شهدای گمنام دفاع مقدس در واحد تهران ‌شمال برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌شمال، اولین جلسه هماهنگی به منظور بررسی جزئیات و تشکیل کمیته‌های ویژه آیین معنوی تشییع و تدفین پیکر پاک ۲ تن از شهدای گمنام دفاع مقدس در محل یادمان شهدای گمنام سایت دانشگاهی واحد تهران شمال برگزار شد.

در این جلسه که با حضور نمایندگانی از پایگاه های بسیج و ائمه جماعات مساجد محله حکیمیه و حوزه های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران ‌شمال برگزار شد، بر مبنای دستورالعمل بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، کمیته‌های 6گانه‌ای به منظور برگزاری مناسب این آیین در شرایط کرونای کشور، تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه، مهندس محسن اسماعیلی، معاون عمرانی واحد تهران‌شمال، گزارشی از کارهای انجام شده برای کسب افتخار میزبانی این ۲ شهید عزیز و ساخت یادمان شهدای گمنام واحد را ارائه کرد و در ادامه اعضا به بحث و بررسی موضوع پرداخته و تبادل نظر شد.

بر این اساس و طبق برنامه ریزی انجام شده مقرر شد در غروب روز شنبه 27 دی‌ماه سال ۹۹ همزمان با شب شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و پس از اذان مغرب و عشاء، آیین وداع با پیکر پاک این ۲ شهید گمنام دفاع مقدس در محل مجموعه ورزشی شهید داداشی واحد تهران ‌شمال برگزار و مراسم تشییع و تدفین این ۲ پیکر پاک در محل یادمان شهدای ‌گمنام این واحد دانشگاهی از ساعت ۱۰:۳۰ تا اذان ظهر روز بعد، (یکشنبه 28 دی‌ماه) همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شود.