فیلم آموزشی و توضیحات لازم در خصوص نحوه برگزاری آزمون

ویژه اساتید و دانشجویان

اساتید محترم باید به منظور برگزاری صحیح آزمون‌های آنلاین به موارد زیر دقت داشته باشند:

برای هر یک از دروس، بر اساس تاریخ آزمونی که گروه آموزشی انتخاب کرده است، یک آزمون به صورت اتوماتیک ایجاد شده است و فقط لازم است اساتید محترم، تاریخ و ساعت برگزاری را چک کرده و آن را با برنامه قبلی که توسط گروه ارائه شده است چک بکنند. در صورتی که مغایرتی وجود داشت موضوع را به گروه آموزشی اطلاع دهند.
قبل از برگزاری هر آزمون ۲ دکمه ویرایش آزمون و محتوای آزمون وجود دارد. ابتدا اساتید محترم به قسمت ویرایش آزمون رفته، ایمیل فعال خود را به منظور ارتباطات بعدی وارد کرده و بارم و مدت زمان برگزاری آزمون را وارد نمایند و دکمه ویرایش را کلیک کنند.
سپس به قسمت محتوای آزمون رفته و از طریق دکمه «بارگذاری فایل سوالات آزمون»، فایل سوالات خود را آپلود کنند و دکمه ثبت آزمون را بزنند.
اساتید محترم لازم است توجه داشته باشند بارگذاری سوالات یا ویرایش برگه سوال بارگذاری شده تنها تا قبل از زمان شروع آزمون امکان پذیر است و پس از شروع آزمون امکان بارگذاری سوال وجود ندارد.

پس از آنکه زمان آزمون به انتها رسید، اساتید محترم می‌توانند به قسمت مشاهده نتایج که جلوی هر آزمون مشخص شده است مراجعه کرده، لیست دانشجویانی که در آن آزمون میبایست شرکت کرده باشند را ملاحظه کرده و با کلیک روی دکمه مشاهده که رو بروی اسم هر دانشجو قرار دارد به پاسخنامه‌ای که دانشجو آپلود کرده است دسترسی داشته باشند.

اساتید محترم در نهایت با تصحیح برگه پاسخنامه دانشجو، نمره‌ی نهایی دانشجو از آزمون را در فیلد مشخص شده وارد کنند و پس از آن ثبت نهایی و انتشار نمرات را کلیک کنند.

صفحه کلید در قسمت ورود اطلاعات میبایست حتما در حالت انگلیسی قرار داشته باشد.

دانشجویان عزیز به منظور شرکت در آزمون‌های آنلاین دانشگاه آزاد اسلامی بر بستر دان باید به موراد زیر دقت نمایند.

در قسمت «آزمون های من» میبایست برای هر کدام از دروسی که در ترم جاری اخذ کرده‌اید یک آزمون با عنوان پایان ترم مشاهده شود که تاریخ و ساعت برگزاری آن، با کارت امتحانی شما مطابقت داشته باشد. (در صورتی که مغایرتی در این خصوص مشاهده می‌کنید میبایست موضوع را با دانشگاه و پشتیبانی آنلاین دان مطرح کنید)
دکمه ورود به آزمون به هنگام فرا رسیدن زمان برگزاری آزمون فعال شده و شما می‌توانید وارد آزمون شوید.
از قسمت چپ می‌توانید به فایل سوالاتی که استاد محترم درس آپلود کرده است دسترسی داشته باشید.
پس از دانلود سوالات میبایست پاسخ خود را بر روی کاغذ A4 سفید و سالم نوشته و از آن عکس بگیرید یا پاسخ خود را تایپ کرده و به صورت عکس یا PDF از طریق گزینه ارسال پاسخنامه آن را ارسال کنید و دکمه ثبت آزمون را کلیک کنید.
دانشجویان محترم توجه داشته باشند که میبایست حتما دکمه ثبت آزمون را کلیک کنند تا پاسخنامه آنها به صورت نهایی ارسال گردد.

در طول مدت زمان برگزاری آزمون دانشجویان می‌توانند فایل پاسخنامه خود را که بارگذاری کرده اند حذف و فایل یا فایل‌های جدیدی (به صورت عکس یا PDF) بارگذاری کنند. ملاک تصحیح پاسخنامه آخرین فایل‌هایی است که توسط دانشجو بارگذاری شده است.